karny w 120 minucieKickers Offenbach - Hannover 1 - awans @2.0 bet365
tu niestety też minusiktu minusik nietety
over 5.5 w meczu w Danii @2.20
Zart ? ????Witam, nie mam czasu więc tylko wam napiszę. Dziś pieniądze leżą na ziemi !!! Herbert win @ 2,10
Najlepsze sytuacje już mieli, "ogórki" nie strzelą dziśKtoś grał czyste konto Celty, ja bym to zamknął, otwierają się coraz mocniej, a Leganes ma paru szybkich z przodu, mają szanse ukłuć po kontrze. Zresztą już okazje były
Ogórki wczoraj Atletico w 96 załatwiły :grin:Najlepsze sytuacje już mieli, "ogórki" nie strzelą dziś
68 minuta, Craiova prowadzi 1:2.w Rumunii smierdzi łamakiem, także trzeba spróbować:
over 2.5 @2.00 5j
Craiova @3.00 2.5j
a jednak przejechałem się na tym typieCelta czyste konto tak @1.50 bet365
Leganes 5 obrońców, murują się. Celta coś próbuje, ale póki co też 0 z przodu (chociaż zabrał im sędzia gola - nie było spalonego). Mecz na under, Celta może coś wciśnie, goście raczej nie.
Ogórki to ich ksywka, dokładnie chyba hodowcy ogórkówOgórki wczoraj Atletico w 96 załatwiły :grin:
w końcu 3-0tu niestety też minusik
BVB -0.5 HT przy 1-0 @1.85
ja mam over 6.5 i troche sie obawiam, bo wcale jakieś huraganowe ataki nie idąCelta Vigo pierwszy 9 rogów @ 3.5
całoroczny
No to teraz po moje rogi.
Kto to jest wesoły Romek? :grin:Wesoły Romek pewnie po 1.11 skusi się na oddanie meczu :d