>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [33]

Status
Zamknięty.
I 365

iczasopisma

Użytkownik
Pepik z gwizdkiem pokazał jak wygląda absolutnie profesjonalne dyskretne pilnowanie, żeby jednej drużynie nie stała się krzywda. W kluczowych momentach - każda decyzja po myśli Dunów. Kosmiczny rzut Daszka na 25-25 jedynie uratował nas od porażki po regulaminowym czasie. A wcześniej w ostatniej naszej akcji przed remisem:
1. Faul obrońców duńskich - Pepik milczy
2. Pudło Duna - Pepik daje karnego
I tak ten mecz wyglądał...
Tak czy siak, z tak FENOMENALNYM bramkarzem jak Wyszo, nawet mając przeciwko sobie sędziów, powinniśmy wygrać. Nie mamy opcji w ataku. Z tym pokoleniem nie przeskoczymy już poziomu czwórki IO. Cholernie bolesna porażka ????

ksznicz 408

ksznicz

Użytkownik
ktos mi powie za czym oni czekali jak mieli pilke -2 bramki i minute do konca a oni rzucaja na 30 sekund przed koncem????
To, że grali nasi bardzo długo ostatnie akcje to jedno... czego nie rozumiem, ale to, jak w ostatnich 15 minutach meczu było tylko jedno wykluczenie u Duńczyków, gdzie przy rzucie, conajmniej trzy razy, widziałem na powtórce faul w obronie z obowiązkowym wykluczeniem to ja nie mam słów...

Bez komentarza pozostawię brak gry pasywnej, pomimo braku rzutu u Duńczyków przez 40-45 sek. Specjalnie sprawdzałem zegar.

Napiszę do federacji o wykluczenie sędziów i ponowne skontrolowanie ich pracy. ????

didier_drogba 7,4K

didier_drogba

Użytkownik
Tak czy siak, z tak FENOMENALNYM bramkarzem jak Wyszo, nawet mając przeciwko sobie sędziów, powinniśmy wygrać. Nie mamy opcji w ataku. Z tym pokoleniem nie przeskoczymy już poziomu czwórki IO. Cholernie bolesna porażka
ja uwazam ze czas zrezygnowac z &quot;dziadkow&quot; nie budowac ekipy na zadne turnieje ME czy MS w 2017 czy 2018 roku, tylko myslec o IO w 2020 roku i OGRYWAC MLODYCH...

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Z tego co sie orientuje, to nasze mlodziezowki dostaja baty od wiekszosci, wiec na mlodsze pokolenie pewnie nia ma co liczyc.

didier_drogba 7,4K

didier_drogba

Użytkownik
Z tego co sie orientuje, to nasze mlodziezowki dostaja baty od wiekszosci, wiec na mlodsze pokolenie pewnie nia ma co liczyc.
ale my juz gramy tym pokoleniem 10 lat i mamy najstarsza ekipe na IO, naprawde niech chlopaki zdobeda medal i zakoncza kariery w blasku chwaly tego im zycze...
szkolic, szkolic, szkolic...

didier_drogba 7,4K

didier_drogba

Użytkownik
co ten szaranowicz pierdoli: &quot;zaraz wydarzenie z najwieksza gwiazda lekkoatletyki ktory czaruje od 2009 roku z Usainem Boltem&quot;

przeciez Bolt czaruje od Pekinu od 2008 roku gdzie poprawil rekord na 100 m i 200 m

naprawde komentatorow mamy fatalnych, a szaranowicz to juz w ogole myli sie co 2 zdania...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom