Jak nie ma w ogóle szybkich kontr po obronach, i składu w ataku, to można niestety.Qurwa mac, jak mozna przegrac z taka dyspozycja Wyszomirskiego.
No właśnie to jest sztuka przegrać mecz gdzie bramkarz wyciąga ponad połowę piłek.Qurwa mac, jak mozna przegrac z taka dyspozycja Wyszomirskiego.
Dokładnie, przejebali dzisiaj medal imo też..niestety nasi nie wygraja z niemiaszkami i beda mieli 4 miejsce, szkoda.... dzis byl mecz o byc albo nie byc jesli chodzi o medal....
To, że grali nasi bardzo długo ostatnie akcje to jedno... czego nie rozumiem, ale to, jak w ostatnich 15 minutach meczu było tylko jedno wykluczenie u Duńczyków, gdzie przy rzucie, conajmniej trzy razy, widziałem na powtórce faul w obronie z obowiązkowym wykluczeniem to ja nie mam słów...ktos mi powie za czym oni czekali jak mieli pilke -2 bramki i minute do konca a oni rzucaja na 30 sekund przed koncem????
Sztafety, to nie tylko bieg, to przede wszystkim zmiany, dlatego w sztafetach mozna sie wszystkiego spodziewac.Został mi w dublu Jamajka wygrana 4x 100 M, warto kontre walnąc na USA czy raczej są spokojnie powinni wygrać ?
ja uwazam ze czas zrezygnowac z "dziadkow" nie budowac ekipy na zadne turnieje ME czy MS w 2017 czy 2018 roku, tylko myslec o IO w 2020 roku i OGRYWAC MLODYCH...Tak czy siak, z tak FENOMENALNYM bramkarzem jak Wyszo, nawet mając przeciwko sobie sędziów, powinniśmy wygrać. Nie mamy opcji w ataku. Z tym pokoleniem nie przeskoczymy już poziomu czwórki IO. Cholernie bolesna porażka
Ja też pobrałem, mega value
ale my juz gramy tym pokoleniem 10 lat i mamy najstarsza ekipe na IO, naprawde niech chlopaki zdobeda medal i zakoncza kariery w blasku chwaly tego im zycze...Z tego co sie orientuje, to nasze mlodziezowki dostaja baty od wiekszosci, wiec na mlodsze pokolenie pewnie nia ma co liczyc.