>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [33]

Status
Zamknięty.
marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Zobacz cos sie bedzie dzialo w 3 kwarcie, jak Australia bedzie ich gonic mocno to zamykac. Teraz ja nie ruszam , tez troche pogralem.
a Serby się położą... kangurom ewidentnie dzisiaj nie idzie, owszem mogą trochę podgonić ale Serby już raczej tego nie wypuszczą. Kangury wygrały 1 mecz i najzwyczajniej w świecie myśleli, że pykną Serbów. Widać, że w ogóle nie oglądali ostatnich meczów i nic, a nic się nie przygotowywali. Dla Lemanisa duża ????
Dellavedova miał robić overy, a on przez 20 minut do kosza nie trafił. Kangurów tak grających ja jeszcze nie widziałem, są tylko 2 wytłumaczenia albo gigantyczny pech ( w co nie wierzę ;) ) albo była jakaś imprezka i to jest zwyczajny kac ????

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Ciekaw jestem Handi na Serbie w finale, czy buki otrzezwialy w koncu, bo wszystkie plusowe handi wchodzilo na luzie.
Jesli trojka Serbii bedzie siedziec, to moze roznie byc.

_stan_ 553

_stan_

Użytkownik
Brazylia w takiej formie, nie wygra tego 3:0.
No właśnie też tak myślę, widzę tu przynajmniej 4 sety.
e: akurat na finał to USA się mobilizuje, pamiętam jak Serbię 2 lata temu zlali prawie 40pkt w finale MS
łapałem wtedy max handi coś koło -26 i był fajny zarobek, tu trzeba będzie zrobić podobnie, a myślę, że buki i fajniejszą linię zaproponują
DLA USA OLIMPIADA ZACZYNA I KOŃCZY SIĘ NA FINALE! ;)

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
No właśnie też tak myślę, widzę tu przynajmniej 4 sety.

e: akurat na finał to USA się mobilizuje, pamiętam jak Serbię 2 lata temu zlali prawie 40pkt w finale MS

łapałem wtedy max handi coś koło -26 i był fajny zarobek, tu trzeba będzie zrobić podobnie, a myślę, że buki i fajniejszą linię zaproponują

DLA USA OLIMPIADA ZACZYNA I KOŃCZY SIĘ NA FINALE! ;)
Jak bedzie plus 26 to ja wchodze grubo, ale tak nie bedzie.
W tym momencie Radulica, Bogdanovic , Teodosic... to poziom NBA.

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Jak bedzie plus 26 to ja wchodze grubo, ale tak nie bedzie.
W tym momencie Radulica, Bogdanovic , Teodosic... to poziom NBA.
myślę, że będzie handi w okolicach 15 max, ale gdyby było faktycznie 26 to nera od razu na sprzedaż i all-ina lece.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom