łatwo :]Valur/KH u19 -0,5 HT @ 1,85
Jednak zwrot, :grin:Słaba pierwsza połowa, żadnych klarownych sytuacji na strzelenie gola. Southampton nic nie strzeli z taką grą. Manchester też bez rewelacji, tutaj jak gra się nie zmieni skończy się na 1 może 2 golach.
Manchester Utd v Southampton
Poniżej 2 gole @ 2.600 azjan
całoroczny
Chyba nie masz zamiaru nic grać?jest tu ktoś od ligi hiszpańskiej?
No przecież On nie gra, napewno chciał skonsultować typ, żeby zapodać innym na forumChyba nie masz zamiaru nic grać?
chciałem się zapytać co te Deportivo takie słabe, osłabili się?Chyba nie masz zamiaru nic grać?
Analizując ich ruchy transferowe w tym okienku, myślę że powinni być mocniejsi niż rok temu, ale około środka tabeli.chciałem się zapytać co te Deportivo takie słabe, osłabili się?
tak oglądam ten mecz to można dać under na gole i rożne, dużo piachuAnalizując ich okienko, myślę że powinni być mocniejsi niż rok temu, ale około środka tabeli.
Szwedki wypompowane już a Niemki też bez pomysłuover 0,5 HT u Niemek @ 2,42
Niemki powinny coś wepchnąć w drugiej, czy będzie ciężko?Szwedki wypompowane już a Niemki też bez pomysłu
nie oglądałem od początku ale od tej 25min to słabizna,zero okazji,Szwedki już mogły prędzej strzelićNiemki powinny coś wepchnąć w drugiej, czy będzie ciężko?
3km + 4 strzelania.Jaki dystans w tym 5cioboju biegną?
A 3 km run with pistol shooting (the athlete must hit five targets in 70 seconds) every kilometre. Starts were staggered based on points from the previous three events.Jaki dystans w tym 5cioboju biegną?