Boks
Saylom Ardee - Pavel Kastramin 1 @3.0 bet365
Raczej każda z tych drużyn chce za wszelką cenę wygrać ze względu na sytuację w tabeli. Pograłem o1.5 Argentyna @5.00 mimo czerwonej kartki. Jak widziałem, że Algieria tam momentami 3-4 zawodników na 3 Argentyny zostawia to prędzej czy później musi zakończyć się golem Argentyny przy takich indywidualnościach.ale 0-0 nie zdziwi
LatwoPo 2 mapach juz 2-0 dla Fox ????
No to jeszcze 3 mapa Echo Fox @1.8 Pinnacle
NRG jest juz mentalnie skonczone
A masz może streama porządnego?Raczej każda z tych drużyn chce za wszelką cenę wygrać ze względu na sytuację w tabeli. Pograłem o1.5 Argentyna @5.00 mimo czerwonej kartki. Jak widziałem, że Algieria tam momentami 3-4 zawodników na 3 Argentyny zostawia to prędzej czy później musi zakończyć się golem Argentyny przy takich indywidualnościach.
wklepałem po @4,5 w óni i zablokowali
Po dwóch rundach, gdzie na kartach sędziowskich był remis , a Ardee zaczął przejmować inicjatywę, bet zwiększał kurs na niego ???? można było go łapać po 6+.
a over 1,5 w meczu po 2.0 to dobry pomysł?Raczej każda z tych drużyn chce za wszelką cenę wygrać ze względu na sytuację w tabeli. Pograłem o1.5 Argentyna @5.00 mimo czerwonej kartki. Jak widziałem, że Algieria tam momentami 3-4 zawodników na 3 Argentyny zostawia to prędzej czy później musi zakończyć się golem Argentyny przy takich indywidualnościach.
Oczywiście Algieria też miała swoje sytuacje, więc tak.a over 1,5 w meczu po 2.0 to dobry pomysł?
Tutaj dobrze działaA masz może streama porządnego?
na tvp sport nie ma?Oczywiście Algieria też miała swoje sytuacje, więc tak.