>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [32]

Status
Zamknięty.
wcaleniee 195

wcaleniee

Użytkownik
Ktoś podpowie?:-D
Jaka będzie różnica czasu pomiędzy zwycięzcą a zdobywcą drugiego miejsca w jeździe indywidualnej na czas w kolarstwie mężczyzn?

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
ale 0-0 nie zdziwi
Raczej każda z tych drużyn chce za wszelką cenę wygrać ze względu na sytuację w tabeli. Pograłem o1.5 Argentyna @5.00 mimo czerwonej kartki. Jak widziałem, że Algieria tam momentami 3-4 zawodników na 3 Argentyny zostawia to prędzej czy później musi zakończyć się golem Argentyny przy takich indywidualnościach.

_beafraid 879

_beafraid

Użytkownik
Raczej każda z tych drużyn chce za wszelką cenę wygrać ze względu na sytuację w tabeli. Pograłem o1.5 Argentyna @5.00 mimo czerwonej kartki. Jak widziałem, że Algieria tam momentami 3-4 zawodników na 3 Argentyny zostawia to prędzej czy później musi zakończyć się golem Argentyny przy takich indywidualnościach.
A masz może streama porządnego?

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
✅
Po dwóch rundach, gdzie na kartach sędziowskich był remis , a Ardee zaczął przejmować inicjatywę, bet zwiększał kurs na niego ???? można było go łapać po 6+.
wklepałem po @4,5 w óni i zablokowali

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
a over 1,5 w meczu po 2.0 to dobry pomysł?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom