>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [32]

Status
Zamknięty.
anoseven 342

anoseven

Użytkownik
Opelka 2:0? Awans do półfinału da mu 150 punktów i awans o 500 miejsc w rankingu a to już jakiś krok w przyszłość.

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Opelka 2:0? Awans do półfinału da mu 150 punktów i awans o 500 miejsc w rankingu a to już jakiś krok w przyszłość.
Opelka 2:0 nie polecam. Young w każdym meczu przegrywał 1 seta, a potem zwyciężał. Mam nadzieję, że teraz tak nie będzie bo jestem za młodym, a takim czajnikom jak Young to dziękuję i odsyłam do challengerów, ale trochę ryzyka jest, zwłaszcza że młody regularności Karlovica w serwisie nie ma

anoseven 342

anoseven

Użytkownik
Opelka 2:0 nie polecam. Young w każdym meczu przegrywał 1 seta, a potem zwyciężał. Mam nadzieję, że teraz tak nie będzie bo jestem za młodym, a takim czajnikom jak Young to dziękuję i odsyłam do challengerów, ale trochę ryzyka jest, zwłaszcza że młody regularności Karlovica w serwisie nie ma
Zobaczymy. Z Opelki może wyrosnąć drugi Isner/Karlovic.

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Zobaczymy. Z Opelki może wyrosnąć drugi Isner/Karlovic.
Nie może, tylko wyrośnie ???? Ten chłopak będzie w ciągu 2 lat w czołowej trzydziestce rankingu. Z biegiem czasu wytrenuje regularność serwisu i choć odrobinę lepszy return i będzie niesamowitym zawodnikiem.

anoseven 342

anoseven

Użytkownik
Nie może, tylko wyrośnie ???? Ten chłopak będzie w ciągu 2 lat w czołowej trzydziestce rankingu. Z biegiem czasu wytrenuje regularność serwisu i choć odrobinę lepszy return i będzie niesamowitym zawodnikiem.
W to nie wątpię. Może nie będzie nigdy wielkim mistrzem ale trochę sobie pogra i zarobi grając samym serwisem.

Opelka utrzyma serwis i będzie dobrze. ;)

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Szkoda mi tego fajnego kursiku po południu ponad 4 na Opelkę, ale trudno. Jak się gra bezpiecznie to potem nie powinno się mieć pretensji. Pewniaczek, brawo Reilly i powodzenia w dalszej karierze
+3,5 Opelka ✅✅✅

Otrzymane punkty reputacji: +5
darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Kurde, dałbym Fritza +3,5 bo to będzie mecz serwisów, ale kurs 1.72 mnie nie satysfakcjonuje ???? Poczekam na live i może będę miał szczęście i Isner będzie pierwszy serwował i przy stanie 1:0 kurs urośnie

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Fritz w poprzednim meczu uskarzal się na ból. Jeżeli w tym meczu ten problem minął to będę szukal czegoś w stronę młodego. Ktoś ogląda, jakieś wnioski?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom