Opelka 2:0 nie polecam. Young w każdym meczu przegrywał 1 seta, a potem zwyciężał. Mam nadzieję, że teraz tak nie będzie bo jestem za młodym, a takim czajnikom jak Young to dziękuję i odsyłam do challengerów, ale trochę ryzyka jest, zwłaszcza że młody regularności Karlovica w serwisie nie maOpelka 2:0? Awans do półfinału da mu 150 punktów i awans o 500 miejsc w rankingu a to już jakiś krok w przyszłość.
Zobaczymy. Z Opelki może wyrosnąć drugi Isner/Karlovic.Opelka 2:0 nie polecam. Young w każdym meczu przegrywał 1 seta, a potem zwyciężał. Mam nadzieję, że teraz tak nie będzie bo jestem za młodym, a takim czajnikom jak Young to dziękuję i odsyłam do challengerów, ale trochę ryzyka jest, zwłaszcza że młody regularności Karlovica w serwisie nie ma
Nie może, tylko wyrośnie ???? Ten chłopak będzie w ciągu 2 lat w czołowej trzydziestce rankingu. Z biegiem czasu wytrenuje regularność serwisu i choć odrobinę lepszy return i będzie niesamowitym zawodnikiem.Zobaczymy. Z Opelki może wyrosnąć drugi Isner/Karlovic.
W to nie wątpię. Może nie będzie nigdy wielkim mistrzem ale trochę sobie pogra i zarobi grając samym serwisem.Nie może, tylko wyrośnie ???? Ten chłopak będzie w ciągu 2 lat w czołowej trzydziestce rankingu. Z biegiem czasu wytrenuje regularność serwisu i choć odrobinę lepszy return i będzie niesamowitym zawodnikiem.
Jeden z latwiejszych betow jakie weszly
2-0 Isner taki wniosekFritz w poprzednim meczu uskarzal się na ból. Jeżeli w tym meczu ten problem minął to będę szukal czegoś w stronę młodego. Ktoś ogląda, jakieś wnioski?
No to idę dzisiaj spać bez grania. Dzięki, dobrej nocy ????2-0 Isner taki wniosek