bufu
Użytkownik
Helsingborg v Gefle IF
(2 - drogowe rzuty rożne)
powyżej 9,5
1,72
bet365
kurde trzeba było grać over 1,5 HT w Krakowie
Helsingborg v Gefle IF
(2 - drogowe rzuty rożne)
powyżej 9,5
1,72
bet365
kupa mułu i wodorostyBytovia strzeli @1,9
Ciężkoover 8.5 RR w Krakowie @ 2,05 to ja biorę.
over 8.5 RR w Krakowie @ 2,05 to ja biorę.
bedziesz mial potem minus na koncie po prostuPanowie pytanie z innej beczki wygrałem dzisiaj na Wigry Suwałki bet się pomylili niby mecz miał być jutro a rozliczyli jako wygrana dalem opcję wyplac przejdzie to ?
Mecz byl dzisiaj.Panowie pytanie z innej beczki wygrałem dzisiaj na Wigry Suwałki bet się pomylili niby mecz miał być jutro a rozliczyli jako wygrana dalem opcję wyplac przejdzie to ?
Oni to raczej będą grali nie o awans do Ekstraklasy, tylko tak jak mówisz o to, żeby nie spaść do drugiej ligi ????Z całą sympatią do Górnika, ale z taką grą to mogą marzyć co najwyżej o utrzymaniu, a nie awansie. :-|
sroki, naprawdę?Newcastle X2 @2.10 bet365
Mi też zepsuli. Z tym grubasem na ławce oni mogą nie awansować w tym sezonie nawet mając taki skład jak obecnie. On wszystkie kluby na dno sprowadzisroki, naprawdę?
podobno sędzia odwalił komedie 3 karnych nie widział dla Newcastle zaznaczam podobnoMi też zepsuli. Z tym grubasem na ławce oni mogą nie awansować w tym sezonie nawet mając taki skład jak obecnie. On wszystkie kluby na dno sprowadzi