wierzę, kurs bardzo szybko zjechałMogę tutaj screen kuponu wstawić, przy stanie 10:9 dla Serbii było 1,70, a ja sekundę po tym złapałem dokładnie 1,62 ????
deszczykChallenger w Cortinie rozpocznie się o 14? Wydawało mi się, że mieli zacząć o 12...
własnie to jest największy syf jaki jest na tym forum. Gdy ktoś złapie kurs duży to mówi że tak miało być a jak pogra 1,30 w Challengerach i zepsuje to zaraz płacz że ustawka bo wywalił jedną piłkę w 2 metrowy aut. Takie osoby mnie strasznie irytują.Nie mogę was słuchać jak nie ustawki co 2 mecz, to że każdy zarobi na Dundlak już to widzę
I połowa Górnik Zabrze over 17,5 (ręczna) @1,80 Bet365
Ozzaki win 1 set lekko 4.50
Nie polecam ruszania tego meczu. Obie babska mają jutro mecze singlowe na igrzyskach w Rio i są na tyle głupie, że postanowiły nie robić sobie nawet dnia odpoczynku i dojść do finału. Begu gra z Hibino bodajże, a Babos z Kvitovą, więc może Babos podchodzi do igrzysk z myślą, że przejdzie się ze swoją reprezentacją na ceremonii, przegra mecz i wróci do domciu, a podrzędny turniej w Florianopolis wygra i zarobi na powrót z igrzyskBegu @1,7
Grają w niedziele, Babos gra jeszcze debla w RIO ale zgadzam się żeby nie ruszać ????Nie polecam ruszania tego meczu. Obie babska mają jutro mecze singlowe na igrzyskach w Rio i są na tyle głupie, że postanowiły nie robić sobie nawet dnia odpoczynku i dojść do finału. Begu gra z Hibino bodajże, a Babos z Kvitovą, więc może Babos podchodzi do igrzysk z myślą, że przejdzie się ze swoją reprezentacją na ceremonii, przegra mecz i wróci do domciu, a podrzędny turniej w Florianopolis wygra i zarobi na powrót z igrzysk