C
326
carambula88
Użytkownik
Jak Samoilovs przegra 19-21 to awansuje dalej i zagrają Kantorem/Łosiakiem baraże, jak przegra wyżej to odpada.
Na tym meczu mozna bylo piknie zarobic na overach, nie wierzylem w tą linie 34 pkt Japonii w pierwszej polowie,szkoda tylko, ze tak pozno to zapodalem na forum. Druga polowa juz tak mocno overova nie bedzie. Co Australi ma sie wracac, awans pewny.Ogląda ktoś może mecz Japonek z Australijkami? Czy ktoś może powiedzieć czy one nie wiedzą, że po zdobyciu punktów muszą wracać na swoją połowę? Bo napieprzają punkty jak porąbane. 1 połowa niesamowicie overova a znając życie i baby to w drugiej będą rzucać po 25 pkt na kwartę
Tak, akurat tutaj zagrałem under. W każdym innym meczu grałem overy i wchodziły ze zmiennym szczęściem. Obecnie była seria 2 czy 3 underów więc dałem tu under. Zresztą kilka dni temu obstawiając baby również rzucały najpierw niesamowicie, a potem przez 3 minuty żadnego punktu nie byłoZagrałeś tam under czy o co Ci teraz konkretnie chodzi?
Jaką linie zagrales ? Nie wiem jak bedzir, ale granie underow na Australi cz Usa, zle sie konczy.Tak, akurat tutaj zagrałem under. W każdym innym meczu grałem overy i wchodziły ze zmiennym szczęściem. Obecnie była seria 2 czy 3 underów więc dałem tu under. Zresztą kilka dni temu obstawiając baby również rzucały najpierw niesamowicie, a potem przez 3 minuty żadnego punktu nie było
Hmm, pomyłka? Mówisz że linia wysoka i że nie będzie to już tak overove a jednak dajesz over? 2 argumenty przeciw swojemu typowi ????Za drobne bo to juz nie bedzie tak overova polowa a linia spora over 41.5pkt w 3 kwarcie
47 rzuciły w pierwszej, 51 w drugiej także sam sobie odpowiedzHmm, pomyłka? Mówisz że linia wysoka i że nie będzie to już tak overove a jednak dajesz over? 2 argumenty przeciw swojemu typowi ????
Zadna pomylka gram za niską stawke.Hmm, pomyłka? Mówisz że linia wysoka i że nie będzie to już tak overove a jednak dajesz over? 2 argumenty przeciw swojemu typowi ????
Nie neguję jego typu. Napisał po prostu argumenty zamiast za typem to przeciw jemu. To tak jakby obstawić over, ale myśleć że będzie under, dlatego podejrzenie że mógł się pomylić47 rzuciły w pierwszej, 51 w drugiej także sam sobie odpowiedz
Jakby linia była 47 to napewno pograłby under, linia 41 trochę niska jak na możliwości tych drużyn. Ja tam się wstrzymujeNie neguję jego typu. Napisał po prostu argumenty zamiast za typem to przeciw jemu. To tak jakby obstawić over, ale myśleć że będzie under, dlatego podejrzenie że mógł się pomylić
Już mogą się pakować ????Nicolai/Lupo - Łosiak/Kantor o 4:00 baraże, potwierdzone info.
Fijałek/Prudel z Schalkiem/Saxtonem lub z Samoilovsem/Smedinsem