uefowillcox
Użytkownik
chyba zagrzałem się trochę i dałem na Handi +15,5 Japonek. Wycofywać się, czy są szansę, że ogarną?
chyba zagrzałem się trochę i dałem na Handi +15,5 Japonek. Wycofywać się, czy są szansę, że ogarną?
Poczekaj moim zdaniem orzynajmniej do polowy.chyba zagrzałem się trochę i dałem na Handi +15,5 Japonek. Wycofywać się, czy są szansę, że ogarną?
Sami są sobie winni mieli w pierwszej połowie 4 przewagi w drugiej połowie 3 przewagi, no niestety.Niemcy już przegrali, Brazylijski bramkarz broni wszystko
Faul w ataku Wiencka ? Co ten sędzie ma ***** 1km do akcji ? Toć tam faul był ale w obronie ...
Wiadomo, że tak. Na szczęście nawet grosza nie stawiałem na to spotkanie, ale to co pod koniec robią sędziowie to szczyt chamstwa ...Sami są sobie winni mieli w pierwszej połowie 4 przewagi w drugiej połowie 3 przewagi, no niestety.
ogarnęli ????raczej duuuży over ja grałem już w trakcie 62,5 @3,4 :grin:
Zagrałeś tam under czy o co Ci teraz konkretnie chodzi?Ogląda ktoś może mecz Japonek z Australijkami? Czy ktoś może powiedzieć czy one nie wiedzą, że po zdobyciu punktów muszą wracać na swoją połowę? Bo napieprzają punkty jak porąbane. 1 połowa niesamowicie overova a znając życie i baby to w drugiej będą rzucać po 25 pkt na kwartę