http://live.shwidget.com/static/freeplay/3933332380404190.htmlJest jakiś stream do Mullera?
pic to trzeba umiec tak, czepiam sie ???? prawda boli, to sie czepiam? nie lubie fantasy, nie uraziles mnie, takie slowa pisane od cwiercinteligenta to nie obrazagon sie suko, nie wiesz o co chodzilo sie nie odzywaj, druga sprawa widze ze jestes na tym forum naczelnym trolem ktoremu trzeba
wszystko udowadniac i czepiasz sie do osob podajacych typy jak nie o skriny to o jakies rozliczenia.. pewnie nie dawno z gimbazys wyszedl
no coz dowartosciowuj sie dalej w internetach przepraszam jak cie urazilem
chłopie weź sobie porozmawiaj z nim na priv...pic to trzeba umiec tak, czepiam sie ???? prawda boli, to sie czepiam? nie lubie fantasy, nie uraziles mnie, takie slowa pisane od cwiercinteligenta to nie obraza
dzieki, wezme to sobie do sercachłopie weź sobie porozmawiaj z nim na priv...
Kogo to obchodzi, zaraz bana wylapiesz to spokorniejesz! Po co sie chwalisz swoimi szkolnymi klotniami? Zalosne.pic to trzeba umiec tak, czepiam sie ???? prawda boli, to sie czepiam? nie lubie fantasy, nie uraziles mnie, takie slowa pisane od cwiercinteligenta to nie obraza
jak ktos powie prawde, chce jakiegokolwiek dowodu na glupoty ktore ktos wypisuje to od razu gimbus ???? niezle podejscie. bez odbioru ide zabijac w oddsringKogo to obchodzi, zaraz bana wylapiesz to spokorniejesz! Po co sie chwalisz swoimi szkolnymi klotniami? Zalosne.
Donskoy win 3.40 bet365 gram
ty wnosisz procz swojej glupoty malo masz do zaoferowania, pozdrawiam serdeczniebo w 90 procentach nic do niego nie wnosisz
Spodziewałem się bardziej wyrównanego pojedynku... Kubańczycy ładnie zabójczo skuteczniSaxton/Schalk vs Diaz/Gonzalez
Saxton/Schalk @2.10 bet365