>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [32]

Status
Zamknięty.
applause 2,4K

applause

Użytkownik
To jest zabawne ze taka gowniana para jak łosiak i kantor mają zapewnione grę dalej tylko dzięki jednemu zwycięstwu nad cienkimi tutaj niemcami :p

5567 719

5567

Użytkownik
To chyba innego Parkera ogladales,od zawodnika z takim stazem w NBA mozna cos wymagsc. 18 minut gry i 4 punkty i wiecej strat niz asyst. Taki Teodosic bije go na glowe, a gania chlop po boiskach w Europie. Bogdanowic klasa gosc.
Jakiego innego...Zgadzam sie, ze zagral slaby mecz, ale w najważniejszym momencie pokazał klasę i dal rzut na zwycięstwo. Takie są fakty. Po tym poznajemy wielkich zawodników - decyzja, wykonanie pod presją, gdzie dotychczas nie szło. Ja nie potrzebuje, żeby kręcił kosmiczne cyferki przez cale spotkanie, a i jemu pewnie na tym nie zależy już. Porównujesz Teodosica do Parkera? Trochę inny etap kariery. Zobaczymy jakim kozakiem będzie Teo za 5 lat. ;)

bet-stolar 904

bet-stolar

Użytkownik
Alison/Bruno + Brouwer/Meeuwsen @1.75 bet365
Brazylijczycy powinni już na dobre zacząć się rozkręcać i inny wynik niż zwycięstwo to będzie spora niespodzianka.
Holendrzy od początku prezentują wysoki solidny poziom co powinno zapewnić im kolejne zwycięstwo. Do Kantora/Łosiaka mam jakieś mieszane uczucia nie ukrawam że spodziewałem się po nich czegoś więcej nie wiem na ile wpływ ma na to kciuk Łosiaka ale nie widzę ich w tym meczu.
Pierwszy mecz 20:30 drugi -+ 21:30
✅ Szybko łatwo i przyjemnie
Jeszcze spróbuję Hiszpanki Elsa/Liliana @3.50 bet365 są w dobrej formie i przy odrobinie szczęścia mogą sprawdzić niespodziankę.

macio106 186,8K

macio106

Znawca - MMA
Dobra trochę ogłoszeń co nie? Dzisiejszy dzień zakończmy z takim o to wynikiem:
https://forum.bukmacherskie.com/f549/io-rio-2016-sporty-walki-6-21-sierpnia-2016-a-136045-3.html#post6079047
Chyba jest dobrze, może nie tak jak wczoraj, ale jest git.
Jutro tyle typów z Judo nie będzie, nie będzie dlatego nie że mi się nie chce, ale Macio też ma realne życie. SERIO. Postaram się coś wrzucić na pierwsze rundy, ale potem niestety na bieżąco nie będę dodawał typów, być może wrócę na finały, ale nie obiecuję. Bóg zapłać, za wysłuchanie.
Ps. Na noc macie ciężarki. Jak wiadomo siła masa moc k....
https://forum.bukmacherskie.com/f549/io-rio-2016-pozostale-sporty-6-21-sierpnia-2016-a-136341.html#post6079330

Otrzymane punkty reputacji: +7
Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
ten Aleksandrow to niezły burak, powinien nawet nie być na ławce rezerwowej, co Hasi w nim widzi to nie wiem.
Najlepsze że Trickovski &gt; Aleksandrov a pierwszy robi kariere w pucharach na Cyprze. Druga sprawa, już to widzę jak Ludo pozbywa się jakiegokolwiek dobrego gracza na rzecz Legii.

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
⛔⛔⛔ Słabo to wygląda. Jak się zaczyna sety od 0-5 i 1-5 to ciężko walczyć. Przyjęcie słabe, Łosiak beznadziejna gra drugi mecz z rzędu, pierwszy też nie był jakiś ekstra. Kantor nieźle, bo bloków kilka, w ataku pewniej, ale całokształt naszej gry bardzo słaby. Męskie pary są w przeciętnej formie, nie jest to olimpijska forma i szukać tutaj pozytywów nie sposób.
Już to kiedyś pisałem ale według mnie tutaj dziewczyny są w stanie ugrać dużo więcej, bo u nich przynajmniej ogień, szybkość i wyglądają na dobrze przygotowane i przy łatwiejszym losowaniu 1/4 a nawet faza medalowa nie jest czymś niemożliwym.

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Legia na pełnej wychodzi, chyba że dla kogoś brak Kucharczyka to osłabienie :grin: Brak Pijovicia również na plus
https://pbs.twimg.com/media/Cpg0cgMWcAAX3el.jpg:large
Z taką patologią co jest w Zabrzu powinno pójść gładko
Legia 1,75 @ Bet365
Wiem że było około @ 2 w ciągu dnia, ale jest jak jest
Langil + Odidja na pewno pójdą prędzej na + jak na zjebke = wypisz wymaluj Kucharczyk
Legia na pełnej wchodzi do HT i na wydmuchanej schodzi FT, oficjalnie ⛔

macio106 186,8K

macio106

Znawca - MMA
Kogo to obchodzi jak zakonczyles dzien? To temat live betting a nie rozliczanie swoich kuponow
Jak byś dostawał po 15 PW z pytaniem kiedy kolejny typy z Judo, albo a czemu ja tego Judo nie mam na sowim bet 36pięc to byś tez wolał jeden post napisać niż odpisywać na te PW. ;)

xyzz 462

xyzz

Użytkownik
Jak byś dostawał po 15 PW z pytaniem kiedy kolejny typy z Judo, albo a czemu ja tego Judo nie mam na sowim bet 36pięc to byś tez wolał jeden post napisać niż odpisywać na te PW. ;)
Pokaz 5 pw z dzisiejszs data ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom