nie chodzi mi o tego langila tylko o tego nowego co na dniach zakontraktowalihasał całkiem nieźle ale chyba po pierwszej bramie Górnika zmienił go za drewno Kucharczyka
Jakiego innego...Zgadzam sie, ze zagral slaby mecz, ale w najważniejszym momencie pokazał klasę i dal rzut na zwycięstwo. Takie są fakty. Po tym poznajemy wielkich zawodników - decyzja, wykonanie pod presją, gdzie dotychczas nie szło. Ja nie potrzebuje, żeby kręcił kosmiczne cyferki przez cale spotkanie, a i jemu pewnie na tym nie zależy już. Porównujesz Teodosica do Parkera? Trochę inny etap kariery. Zobaczymy jakim kozakiem będzie Teo za 5 lat.To chyba innego Parkera ogladales,od zawodnika z takim stazem w NBA mozna cos wymagsc. 18 minut gry i 4 punkty i wiecej strat niz asyst. Taki Teodosic bije go na glowe, a gania chlop po boiskach w Europie. Bogdanowic klasa gosc.
Losiak/Kantor @4.33
Po takim kursie mozna probowac jak najbardziej
Brouwer / Meeuwsen - Kantor / Losiak @ 2,75 Bet365
Stawiam na naszych w koncu to jest turniej dogów ponadto nawet czystymi umiejętnościami nasi nie są sporo gorsi !
Szybko łatwo i przyjemnieAlison/Bruno + Brouwer/Meeuwsen @1.75 bet365
Brazylijczycy powinni już na dobre zacząć się rozkręcać i inny wynik niż zwycięstwo to będzie spora niespodzianka.
Holendrzy od początku prezentują wysoki solidny poziom co powinno zapewnić im kolejne zwycięstwo. Do Kantora/Łosiaka mam jakieś mieszane uczucia nie ukrawam że spodziewałem się po nich czegoś więcej nie wiem na ile wpływ ma na to kciuk Łosiaka ale nie widzę ich w tym meczu.
Pierwszy mecz 20:30 drugi -+ 21:30
Najlepsze że Trickovski > Aleksandrov a pierwszy robi kariere w pucharach na Cyprze. Druga sprawa, już to widzę jak Ludo pozbywa się jakiegokolwiek dobrego gracza na rzecz Legii.ten Aleksandrow to niezły burak, powinien nawet nie być na ławce rezerwowej, co Hasi w nim widzi to nie wiem.
Słabo to wygląda. Jak się zaczyna sety od 0-5 i 1-5 to ciężko walczyć. Przyjęcie słabe, Łosiak beznadziejna gra drugi mecz z rzędu, pierwszy też nie był jakiś ekstra. Kantor nieźle, bo bloków kilka, w ataku pewniej, ale całokształt naszej gry bardzo słaby. Męskie pary są w przeciętnej formie, nie jest to olimpijska forma i szukać tutaj pozytywów nie sposób.
Ja gram tak i też tak proponuję.
https://forum.bukmacherskie.com/f549/io-rio-2016-siatkowka-plazowa-6-19-sierpnia-2016-a-136206-2.html#post6079475
Kilka słów i zaraz mecz.
Portugalia na Euro wyszła z grupy bez żadnej wygranej, co było potem wszyscy pamiętamy ???? ot specyfika turniejów.To jest zabawne ze taka gowniana para jak łosiak i kantor mają zapewnione grę dalej tylko dzięki jednemu zwycięstwu nad cienkimi tutaj niemcami
Legia na pełnej wchodzi do HT i na wydmuchanej schodzi FT, oficjalnieLegia na pełnej wychodzi, chyba że dla kogoś brak Kucharczyka to osłabienie :grin: Brak Pijovicia również na plus
https://pbs.twimg.com/media/Cpg0cgMWcAAX3el.jpg:large
Z taką patologią co jest w Zabrzu powinno pójść gładko
Legia 1,75 @ Bet365
Wiem że było około @ 2 w ciągu dnia, ale jest jak jest
Langil + Odidja na pewno pójdą prędzej na + jak na zjebke = wypisz wymaluj Kucharczyk
Pokaz 5 pw z dzisiejszs data ????Jak byś dostawał po 15 PW z pytaniem kiedy kolejny typy z Judo, albo a czemu ja tego Judo nie mam na sowim bet 36pięc to byś tez wolał jeden post napisać niż odpisywać na te PW.