>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [32]

Status
Zamknięty.
zraszacz-bukow 955

zraszacz-bukow

Użytkownik
Jeszcze spróbuję Hiszpanki Elsa/Liliana @3.50 bet365 są w dobrej formie i przy odrobinie szczęścia mogą sprawdzić niespodziankę.
Dzieki stary, pogralem 1 set, bo pomyslalem, ze jak maja cos ugrac to z pelnymi silami. 1 set 21:17 ✅✅✅ i zarobiony ????

mocce 2K

mocce

Użytkownik
Ile?!
Przecież Dundalk ograli BATE, wiem, że mecz meczowi nierówny, ale jaką potęga jest Legia, żeby wystawiać tak duże kursy na ich przeciwników. Może zrobię wyjątek i włożę w ten długoterminowy zakład trochę hajsu.
@1,16 Legia to qualify ????

seba6 533

seba6

Użytkownik
Ile?!

Przecież Dundalk ograli BATE, wiem, że mecz meczowi nierówny, ale jaką potęga jest Legia, żeby wystawiać tak duże kursy na ich przeciwników. Może zrobię wyjątek i włożę w ten długoterminowy zakład trochę hajsu.
Kursy dobrze wystawione. Gdyby byl jeden mecz do rozegrania , to można się zastanowić , ale mamy dwumecz i nie widzę zbytnio szans Dundalk z nawet tak słabą Legią. Warszawiacy juz grali w eliminacjach LM z amatorami z Irlandii (6:1 w dwumeczu) co pokazuje poziom ich pilki

mocce 2K

mocce

Użytkownik
Ja myślę że Legia awansuje róźnicą 1 bramki ;-)
ja tam mimo wszystko nie czuje tego zachwytu, pierwszy mecz na wyjeździe, jak Legia wywiezie slaby wynik to w rewanżu może byc słabo, presja, spina od początku, a wiemy jak się toczą takie mecze czasami ..

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Kursy dobrze wystawione. Gdyby byl jeden mecz do rozegrania , to można się zastanowić , ale mamy dwumecz i nie widzę zbytnio szans Dundalk z nawet tak słabą Legią. Warszawiacy juz grali w eliminacjach LM z amatorami z Irlandii (6:1 w dwumeczu) co pokazuje poziom ich pilki
Ale ci amatorzy są w środku tabeli, a Dundalk jest na pierwszym miejscu. Poza tym dalej nie widzę logiki. Cracovia przegrała w dwumeczu z macedonskim zespołem 4:1, przypominam, że Cracovia nie stoi aktualnie źle w naszej tabeli, jest wyżej od Legii. O czym to świadczy?

Jak dla mnie kursy są źle wystawione i nie zdziwię się, jeżeli Legioniści odpadną i będzie płacz narodowy :p z Trencinem to też tak ledwo ledwo awansowali, a Trencin w lidze Słowackiej ma po 4 kolejkach 3 porażki i 1 wygraną.

zraszacz-bukow 955

zraszacz-bukow

Użytkownik
Ogladam gimnastyke mezczyzn, leci na tvp1. Myslalem, ze bedzie to pedalski sport a tutaj widze cos bardzo technicznego i niemozliwego do zrobienia! Oni walcza o medal. Ci z pistoletami pneumatycznymi tez ???? ???? gdzie tu rownosc

q7dwa9 761

q7dwa9

Użytkownik
haha to jest to ... obstawiać mecz w którym za minutę leci pierwsza czerwona kartka i trochę później wpadają jeszcze 3 ???? haha

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Ogladam gimnastyke mezczyzn, leci na tvp1. Myslalem, ze bedzie to pedalski sport a tutaj widze cos bardzo technicznego i niemozliwego do zrobienia! Oni walcza o medal. Ci z pistoletami pneumatycznymi tez ???? ???? gdzie tu rownosc
Sorry, że kolejny offtop. Na AWFie gimnastyka to był mój ulubiony przedmiot, chociaż wcześniej myślałem, że to mega pedalska dyscyplina dla chłopaków z białymi podkoszulkami w spodniach.

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Niemcy - Fidżi
Cały dzień czekania, krótka piłka. Pierwsze zdarzenie mocno - drugie na zasadzie jak pójdzie to będzie miło

Niemcy rejs 9 rożnych @
over 14 rożnych w całym meczu @ 6,00
(teraz mniej)
Bet365
Tak miało iść pierwotnie po załączeniu live, pozostał tylko drugi bet w grze pre.
Rożne 10-0
✅ i ⛔ z tego większego kursu

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
jaki kurs byl na awans Górnika przy 0-2 z Legią orientuję się ktoś ??
Ja jak zamykałem to spojrzałem na kurs na zwycięstwo Legii i był dokładnie 1.035 - i w tym momencie pomyślałem sobie : &quot;kurcze, buki nie znają chyba polskiej ligi&quot;

ale jaki był na awans to nie mam pojęcia ????

bet-stolar 904

bet-stolar

Użytkownik
Jeszcze spróbuję Hiszpanki Elsa/Liliana @3.50 bet365 są w dobrej formie i przy odrobinie szczęścia mogą sprawdzić niespodziankę.
✅ Jak na babki super mecz
Takie coś jeszcze na wieczór:
Gallay/Klug vs Hermannova/Slukova @1.72 bet365
Doppler/Horst
vs Binstock/Schachter @1.72 bet365
Bockermann/Fluggen vs Liamin/Barsouk @2.50 bet365

Otrzymane punkty reputacji: +11
tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Dundalk nie jest klubem amatorskim w Irlandii leje wszystkich. To malutka miescina moze z 10 tys. ludziuf. Legia dostanie baty na wyjezdzie.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom