Dzieki stary, pogralem 1 set, bo pomyslalem, ze jak maja cos ugrac to z pelnymi silami. 1 set 21:17 i zarobiony ????Jeszcze spróbuję Hiszpanki Elsa/Liliana @3.50 bet365 są w dobrej formie i przy odrobinie szczęścia mogą sprawdzić niespodziankę.
@1,16 Legia to qualify ????Ile?!
Przecież Dundalk ograli BATE, wiem, że mecz meczowi nierówny, ale jaką potęga jest Legia, żeby wystawiać tak duże kursy na ich przeciwników. Może zrobię wyjątek i włożę w ten długoterminowy zakład trochę hajsu.
Kursy dobrze wystawione. Gdyby byl jeden mecz do rozegrania , to można się zastanowić , ale mamy dwumecz i nie widzę zbytnio szans Dundalk z nawet tak słabą Legią. Warszawiacy juz grali w eliminacjach LM z amatorami z Irlandii (6:1 w dwumeczu) co pokazuje poziom ich pilkiIle?!
Przecież Dundalk ograli BATE, wiem, że mecz meczowi nierówny, ale jaką potęga jest Legia, żeby wystawiać tak duże kursy na ich przeciwników. Może zrobię wyjątek i włożę w ten długoterminowy zakład trochę hajsu.
Ja myślę że Legia awansuje róźnicą 1 bramki ;-)@1,16 Legia to qualify
ja tam mimo wszystko nie czuje tego zachwytu, pierwszy mecz na wyjeździe, jak Legia wywiezie slaby wynik to w rewanżu może byc słabo, presja, spina od początku, a wiemy jak się toczą takie mecze czasami ..Ja myślę że Legia awansuje róźnicą 1 bramki ;-)
Ale ci amatorzy są w środku tabeli, a Dundalk jest na pierwszym miejscu. Poza tym dalej nie widzę logiki. Cracovia przegrała w dwumeczu z macedonskim zespołem 4:1, przypominam, że Cracovia nie stoi aktualnie źle w naszej tabeli, jest wyżej od Legii. O czym to świadczy?Kursy dobrze wystawione. Gdyby byl jeden mecz do rozegrania , to można się zastanowić , ale mamy dwumecz i nie widzę zbytnio szans Dundalk z nawet tak słabą Legią. Warszawiacy juz grali w eliminacjach LM z amatorami z Irlandii (6:1 w dwumeczu) co pokazuje poziom ich pilki
Sorry, że kolejny offtop. Na AWFie gimnastyka to był mój ulubiony przedmiot, chociaż wcześniej myślałem, że to mega pedalska dyscyplina dla chłopaków z białymi podkoszulkami w spodniach.Ogladam gimnastyke mezczyzn, leci na tvp1. Myslalem, ze bedzie to pedalski sport a tutaj widze cos bardzo technicznego i niemozliwego do zrobienia! Oni walcza o medal. Ci z pistoletami pneumatycznymi tez ???? ???? gdzie tu rownosc
Rożne 10-0
Kartki dal ale pewnie graja po 11 bo towarzyski. Kursy na to wskazujawłaśnie ... WTF ?
Ja jak zamykałem to spojrzałem na kurs na zwycięstwo Legii i był dokładnie 1.035 - i w tym momencie pomyślałem sobie : "kurcze, buki nie znają chyba polskiej ligi"jaki kurs byl na awans Górnika przy 0-2 z Legią orientuję się ktoś ??
Jak na babki super meczJeszcze spróbuję Hiszpanki Elsa/Liliana @3.50 bet365 są w dobrej formie i przy odrobinie szczęścia mogą sprawdzić niespodziankę.