>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [32]

Status
Zamknięty.
seba6 533

seba6

Użytkownik
Przed chwila Darcis 4:2 40:0 i kurs ze wygra seta 1.02 . Idealny typ dla kolegi z dzialu tenisa , co stawia 10 tys na taki zaklad ????

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Oglądam cały tie break tych patusów Karatsev vs Donati i Donati ani razu drugiego serwisu nie serwował. Wszystko trafia pierwszym. Normalnie Karlovic się znalazł

Otrzymane punkty reputacji: +1
ted 12,8K

ted

Forum VIP
Sędziowie chcieli za bardzo pomoc Donatiemu, kiedy ten zreturnowal kasliwie przy setowej to krzykneli blad serwisowy a return drugiego serwisu w siatke :p
A ogolnie chłopaki graja jak Karlovic - Isner

hehe ciekawe czy teraz wytrzyma przy swym serwisie na setowej

gaara88 327

gaara88

Użytkownik
Ogólnie dobra patolka. Donati ołamany chyba w 1 serwisowym, chyba nie wąchnął bp przez cały 2 set, Karasev serwis na mecz i sie łamie :d

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Siedzę jeszcze w robocie i oglądałem ten mecz na live i się niesamowicie wkurzyłem jak zobaczyłem, że Rusek się połamał jak serwował na mecz, ale po włączeniu tiebreaka do Ruska już prawie żalu nie mam, bo z taką grą to ten Donati by taje z Djokovicem, Karlovicem czy Isnerem grał. 100% pierwszego serwisu w taju, który skończył się wynikiem 15:13, przecież to jest chore ????

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Już mam dość siedzenia w tym Milenium ????
STS znowu dało dupy i pajace znowu problemy jakieś i zamknięte i nie dość, że obsługiwać moich Januszy to jeszcze Januszy z STS. 2 dzień z rzędu 10 godzin siedzę

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom