W co ładować? W kurs 1.11? Handicapu nie polecam. Brazylia ma tendencję do rozczarowań, a nie grają z jakimś Zimbabwe czy Papuą Nową Gwineą, aby dawać kurs 1.10
W co ładować? W kurs 1.11? Handicapu nie polecam. Brazylia ma tendencję do rozczarowań, a nie grają z jakimś Zimbabwe czy Papuą Nową Gwineą, aby dawać kurs 1.10
najpewniej to tam bedzie sie chyba szarpnac na over 136.5 Australijki swoje rzuc, Brazylijki w takim meczu tez sie na 50 nie zatrzymaja raczej
hehe zapytales o brazyli ja odpisalem o brazylijkach ktore graja jutro a brazole za 2 dni
..i to jeszcze chyba w pilke xd
Szkoda gadać...
To jest chyba najgorszy mecz do stawiania z tych dzisiejszych, ale ludzie widzę walą lokaty. Dzisiaj myślę, że Argentyna, Niemcy, Dania i Nigeria z remisem. Podzieliłem to na duble, zobaczymy co z tego będzie. Brazoli postaram się łapać na rożne jak będą grać fajną ofensywną piłkę, a nie klepę na środku boiska
Okaże się dziś czy te oba Gabriele to tylko przehype'owane piłkarzyki czy przyszłe gwiazdy futbolu. W Brazylii łatwo stracić talent przez imprezowanie. Dobrze, że Jesus trafi pod oko Guardioli to ten go wytresuje i może rozwinie ????
Ktoś wie co jest z Dopplerem i Horstem?
Kurs 3.20 przed meczem z Carambula.
Oczywiście dla mnie Carambula/Ranghieri są faworytem ale bez przesady z takimi kursami..