>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [32]

Status
Zamknięty.
darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Już mi początek meczu Djere z Volandrim podpowiada, że będzie jakiś fix. Volandri wszystkie swoje gemy do zera, a tamten ledwo przebija przy swoich

matilebron 1,1K

matilebron

Użytkownik
najpewniej to tam bedzie sie chyba szarpnac na over 136.5 Australijki swoje rzuc, Brazylijki w takim meczu tez sie na 50 nie zatrzymaja raczej
hehe zapytales o brazyli ja odpisalem o brazylijkach ktore graja jutro a brazole za 2 dni
..i to jeszcze chyba w pilke xd
tak, chodziło mi o nóżkę ????

na ataku Gabriel Barbosa największy kozak w fmie 2016 :p

darkadi 433

darkadi

Użytkownik

na bf trochę ich pograli ????
Szkoda gadać...
To jest chyba najgorszy mecz do stawiania z tych dzisiejszych, ale ludzie widzę walą lokaty. Dzisiaj myślę, że Argentyna, Niemcy, Dania i Nigeria z remisem. Podzieliłem to na duble, zobaczymy co z tego będzie. Brazoli postaram się łapać na rożne jak będą grać fajną ofensywną piłkę, a nie klepę na środku boiska

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
tak, chodziło mi o nóżkę ????

na ataku Gabriel Barbosa największy kozak w fmie 2016 :p
Okaże się dziś czy te oba Gabriele to tylko przehype&#39;owane piłkarzyki czy przyszłe gwiazdy futbolu. W Brazylii łatwo stracić talent przez imprezowanie. Dobrze, że Jesus trafi pod oko Guardioli to ten go wytresuje i może rozwinie ????

C 326

carambula88

Użytkownik
Ktoś wie co jest z Dopplerem i Horstem?
Kurs 3.20 przed meczem z Carambula.
Oczywiście dla mnie Carambula/Ranghieri są faworytem ale bez przesady z takimi kursami..

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom