To czemu ja w Judo wygrywam?Wszystko jest ustawiane wszystko każda dyscyplina na każdym poziomie...filmy które puszczają o hazardzie i o ustawkach są wytłumaczeniem co się w wynikach sportowych dzieje bo jaja sobie robia
Dobre typy dobierasz a ja gram po nazwiskach a one się nadają do spuszczenia w kiblu i nie wierzę w pierdoly typu zawodnik ma większą presję na sobie co się wkurwilemTo czemu ja w Judo wygrywam?
Na co ci mam dać jak już dziś koniec? Odwiedzaj temat regularnie to sobie dobierzesz coś dla siebie.Macio106 to dawaj typy tu szybko.
Swani , daj już spokój co ? ...Zakłady bukmacherskie sponsoruje kluby i zawodników w ogóle bez komentarza powinien być zakaz pod groźba karania więzieniem
Sry wkurwilem się bo 2k dziś ujebalem na meczach gdzie nie ma prawa tak mecz sie odwrocic a to sie dzisiaj w kazdym typie dzialo co zagralem nie wierze w przypadki a hajs musze teraz splacic i 2 miechy roboty za free wiec ....ja pier niemozliwe co sie dzis staloSwani , daj już spokój co ? ...
http://sport.tvp.pl/rio/25851771/programKamerek tez na rio nie ma dla mnie niedopuszczalne...chyba ze komus zalezy na tym stanie rzeczy