matiee
Użytkownik
a czy to już koniec seta? NIE.Fog juz przełamany, ładny z niego pajac...też miałem grać tak samo.
dorzucam jeszcze wygraną w meczu Foga, elooo ????
a czy to już koniec seta? NIE.Fog juz przełamany, ładny z niego pajac...też miałem grać tak samo.
Ja. Easyruszał ktoś Johnsona/Socka?
boszeee....
Kubańczycy znowu wygrywają. Najlepsze jest to, że większość par grając przeciwko nim dostaje jakieś niewytłumaczalnej zapaści. Łotysze dzisiaj jakby na kacu, a Samoilovs to nie wiem czy 40% dzisiaj w ataku wykręcił :grin:.Siatkówka plażowa na wieczór/noc
https://forum.bukmacherskie.com/f549/io-rio-2016-siatkowka-plazowa-6-19-sierpnia-2016-a-136206.html#post6078326
Według mnie tych niespodzianek już wystarczy. Wczoraj sporo zwycięstw dogów. Tutaj widzę spokojne wygrane faworytów i polecam taki 4-pak do mocnej gry.
Ja myślę, że Kubańczycy są po prostu tak wymagającym rywalem ????Kubańczycy znowu wygrywają. Najlepsze jest to, że większość par grając przeciwko nim dostaje jakieś niewytłumaczalnej zapaści. Łotysze dzisiaj jakby na kacu, a Samoilovs to nie wiem czy 40% dzisiaj w ataku wykręcił :grin:.
ja próbuję, ale delikatnie ???? patriotycznie ????Ktoś ze mną gra dzisiaj Fijałka i Prudla, czy tylko ja upadłem na głowę?
Ja też nie jakoś grubo, ale czuję tego beta.ja próbuję, ale delikatnie ???? patriotycznie ????
coś postawię ale nie za dużoKtoś ze mną gra dzisiaj Fijałka i Prudla, czy tylko ja upadłem na głowę?
Ja pograłem w przerwie po 2.45. Teraz nie wiem czy warto jeszczeJa też nie jakoś grubo, ale czuję tego beta.
Pewnie wygram i będę się wkurzał, że na takie zakłady przeznaczam 5% swoich funduszy, a na Hiszpanie z Brazylią, albo taśmy rogera po 20%. Takie życie łupieżcy bukmacherów.
Białoruskie w kosza do gry?
A plażówka jest dalej tak patologiczna pod kątem bukmacherki jak była przez cały sezon, gdzie wtopy na kursach poniżej 1.10 były na porządku dziennym ????Ja myślę, że Kubańczycy są po prostu tak wymagającym rywalem ????