>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [32]

Status
Zamknięty.
rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Siatkówka plażowa na wieczór/noc

https://forum.bukmacherskie.com/f549/io-rio-2016-siatkowka-plazowa-6-19-sierpnia-2016-a-136206.html#post6078326

Według mnie tych niespodzianek już wystarczy. Wczoraj sporo zwycięstw dogów. Tutaj widzę spokojne wygrane faworytów i polecam taki 4-pak do mocnej gry.
⛔⛔⛔ Kubańczycy znowu wygrywają. Najlepsze jest to, że większość par grając przeciwko nim dostaje jakieś niewytłumaczalnej zapaści. Łotysze dzisiaj jakby na kacu, a Samoilovs to nie wiem czy 40% dzisiaj w ataku wykręcił :grin:.

C 326

carambula88

Użytkownik
⛔⛔⛔ Kubańczycy znowu wygrywają. Najlepsze jest to, że większość par grając przeciwko nim dostaje jakieś niewytłumaczalnej zapaści. Łotysze dzisiaj jakby na kacu, a Samoilovs to nie wiem czy 40% dzisiaj w ataku wykręcił :grin:.
Ja myślę, że Kubańczycy są po prostu tak wymagającym rywalem ????
✅

perek99 27,5K

perek99

Użytkownik
hehe, jakiś as teraz komentujący na TVP 2 kobiece ciężary, mówi, że &quot;Włoszkę mamy już zaliczoną&quot;
????

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
ja próbuję, ale delikatnie ???? patriotycznie ????
Ja też nie jakoś grubo, ale czuję tego beta.
Pewnie wygram i będę się wkurzał, że na takie zakłady przeznaczam 5% swoich funduszy, a na Hiszpanie z Brazylią, albo taśmy rogera po 20%. Takie życie łupieżcy bukmacherów.
Białoruskie w kosza do gry?

sixeros 1,4K

sixeros

Użytkownik
Ja też nie jakoś grubo, ale czuję tego beta.

Pewnie wygram i będę się wkurzał, że na takie zakłady przeznaczam 5% swoich funduszy, a na Hiszpanie z Brazylią, albo taśmy rogera po 20%. Takie życie łupieżcy bukmacherów.

Białoruskie w kosza do gry?
Ja pograłem w przerwie po 2.45. Teraz nie wiem czy warto jeszcze

tmlmrf 193

tmlmrf

Użytkownik
Ja myślę, że Kubańczycy są po prostu tak wymagającym rywalem ????
✅
A plażówka jest dalej tak patologiczna pod kątem bukmacherki jak była przez cały sezon, gdzie wtopy na kursach poniżej 1.10 były na porządku dziennym ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom