Mafiozi forumka - nowa ranga soon.Ostatnio bardzo modne jest wyszukiwanie ustawek i handlowania na forum. Wystarczy prześledzić ten temat, a połowa wpisów jest takich. Także jeśli chcesz być trendi i na topie, to musisz tak pisać. Vidal, staromodny jesteś
Bate borisov @1.50 mocno
powinno wejsc gladko
cisna masakrycznie, dokladka
borisov @1.50
Niestety, nic nie jest z tym robione, przez co pełno syfu na forum.Mafiozi forumka - nowa ranga soon.
zwrotBate -1 @1,95
Ludogorets - Red Star 35min 0-0
Ludogorets @2,10
Pokaż z ostatnich dwóch dni taki wpis brałes coś???. Wystarczy prześledzić ten temat, a połowa wpisów jest takich.
Przełączam co chwilę na niemal wszystkie mecze, żeby mieć wgląd jak wygląda gra i co pograć w rewanżach. Mam nadzieję, że nie będzie BTSa, chyba że Szachtar jeszcze coś wpakuje, bo mam ich wygraną. W rewanżu bardziej na overa się nastawiaj.Oglądasz Szachtar? Jak wygląda YB? Mam BTS, widziałem po statach, że na razie nie ma tragedii po stronie Szwajcarów, ale nie wiem jak to wizualnie wygląda.
Dokladnie,nie wiedzialem ze trzeba komus tlumaczyc tak oczywiste rzeczy.ale wiesz, że stan był 5:1 jak on to pisał?
zgaduje, że na skarpete bedzie 1.33Dobrze, że odpuściłem Dolgo. Ze względu na styl jest to mój ulubiony zawodnik w tourze, ale rozmienia się na drobne. W następnej rundzie lokata, Sock z Youngiem. Ciekawe ile dadzą na Skarpetę, to będzie peffka peffek.
Karlovic + Johnson @2,05
Pospisl @2,20
Jeszcze takie 2 luźne propozycje na wieczór/noc. Jak chociaż jedna siądzie to będzie fajny plus w temacie.