>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [31]

Status
Zamknięty.
matiee 407

matiee

Użytkownik
No fryzurę może i ma nową, ostrzygł sie na krótko, ale generalnie to jestem w szoku widząc te łyse prześwity na większości jego głowy. Z dnia na dzień to się nie pojawia, wygląda jakby z 10 lat temu zaczął łysieć. Ostatnio jak go widziałem to miał jak zawsze bujne włosy, wiec nie wiem co jest grane, zdjął teraz peruke czy jak? :?
może to tylko takie złudzenie. przecież większość kariery miał włochy jak ta lala. 2 dni temu miał przecież starą fryzurę.

mefiuu 7,8K

mefiuu

Użytkownik
Co się stało z meczem debla Nielsen / O&#39;Hare - Lawson / Smith?
Miałem mecz na kuponie, nagle transmisja się wyłączyła i nie można zamknąć zakładu a jednoczesnie nie ma rozstrzygniętego kuponu
Ma ktoś jakieś informacje? jakiś krecz, kontuzja itd

5567 719

5567

Użytkownik
może to tylko takie złudzenie. przecież większość kariery miał włochy jak ta lala. 2 dni temu miał przecież starą fryzurę.
No temu pisze, ze dziwne. Żadne złudzenie, jak miał twarz w słońcu to idealnie bylo wszystko widac, aż sie przerazilem :grin:

matiee 407

matiee

Użytkownik
No temu pisze, ze dziwne. Żadne złudzenie, jak miał twarz w słońcu to idealnie bylo wszystko widac, aż sie przerazilem :grin:
nie rozpaczaj nad nim tak :p
jak miał takie bujne włosy obojętnie czy naturalnie czy nie - to pewnie je jeszcze będzie miał. obojętnie czy naturalnie czy nie :p

mefiuu 7,8K

mefiuu

Użytkownik

Miałem mecz na kuponie, nagle transmisja się wyłączyła i nie można zamknąć zakładu a jednoczesnie nie ma rozstrzygniętego kuponu

Już wiem, mecz przerwany z powodu opadów deszczu przy stanie 4:4 w 1 secie. Piszę sam sobie odpowiedź, żeby jak ktoś chciał pomóc juz nie szukał ????

matiee 407

matiee

Użytkownik

Deszcz!

Otrzymane punkty reputacji: +2
siekiera512 557

siekiera512

Użytkownik
Fog mi zaimponowal. Pol swiata przelecial zmiana nawierzchni, i tak dobra gra ???? no i 2-0 @2,8 ladnie siadlo ????
Karlo 2-0 wydaje sie dobra opcja

mefiuu 7,8K

mefiuu

Użytkownik
Wickmayer nie polecam grać. Ostatnio dotarła do samego finału i z resztą go wygrała w Washingtonie. Do Montrealu przeleciała kilka godzin przed meczem. Natomiast Kucova wyrzuciła już choćby McHale

drexler 570

drexler

Użytkownik
No fryzurę może i ma nową, ostrzygł sie na krótko, ale generalnie to jestem w szoku widząc te łyse prześwity na większości jego głowy. Z dnia na dzień to się nie pojawia, wygląda jakby z 10 lat temu zaczął łysieć. Ostatnio jak go widziałem to miał jak zawsze bujne włosy, wiec nie wiem co jest grane, zdjął teraz peruke czy jak? :?
Ja to kiedys byłem tak samo w szoku jak nagle Agassi się ogolił na łyso i zakładał taka piracką bandame,też miał takie duże zakola a wcześniej słynął z blond grzywy z pasemkami czesanej na tzw płetwę.To był jego znak firmowy.Potem z jego książki dowiedziałem się,że przez lata nosił peruki a do ogolenia na zero namówiła go Brooke Shields...Tutaj historia może podobna i &quot;piękna Flavia&quot; tez wzieła sprawy w swoje ręce skoro są już małżeństwem:?

5567 719

5567

Użytkownik
Fog mi zaimponowal. Pol swiata przelecial zmiana nawierzchni, i tak dobra gra ???? no i 2-0 @2,8 ladnie siadlo ????

Karlo 2-0 wydaje sie dobra opcja
Nie przesadzaj panie Siekiera. Johnson tu gral na jakies 20% możliwości, Fog nic szczególnego nie grał. Pewnie sam się zdziwił, ze tak łatwo poszło :grin:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom