perek99
Użytkownik
brawo, długo się męczyli, ale jednak dali radęnawet po @3 można było łapać, ale już nie dokładałem
brawo, długo się męczyli, ale jednak dali radęnawet po @3 można było łapać, ale już nie dokładałem
Eh .Cracovia @2,75
@Edit
Valerenga @2,4
Cracovia - Termalica - over 9 rożnych. 1.66 bet365
Spodziewam się sporej ilości ataków Cracovii i mocnej defensywy zespołu z Niecieczy.
Termalica całą jedenastką na własnej połowie. Polski Mourinho ładnie tam ustawia swoich chłopców
nawet 9 zrobili, a przy 6 rożnych @13 na to dawali :razz:brawo, długo się męczyli, ale jednak dali radę
Każda drużyna może mieć gorszy mecz.. Szczególnie w takiej lidze jak Brazylijska.. Która jest bardzo wyrównana...Palmeiras niby lider w Brazylii a przegrywa u siebie i gra taką patolę
nie chodzi o to, że przegrywają, ale lider u siebie jak wdupia to powinien trochę w końcówce przycisnąć a tu piachKażda drużyna może mieć gorszy mecz.. Szczególnie w takiej lidze jak Brazylijska.. Która jest bardzo wyrównana...
Jednak nie tylko typy podajeszPalmeiras niby lider w Brazylii a przegrywa u siebie i gra taką patolę
Brazylijska liga nieźle upadła skoro taka ekipa jest liderem
oglądam mecz i jestem zdziwiony, że grają gorzej niż CracoviaJednak nie tylko typy podajesz
Utopiles Palmeiras
goscie i tak graja w gr.mistrzowskie skąd 2 -ka?Aktobe - Ordabasy 1 lub 2 @2.10 b365
Aktobe jeśli tego nie wygra to zagra w strefie niemistrzowskiej. Mogą grać all in pod koniec.
typerzy też mega upadli jak krzyczy polowe postów żeby usunąć mu konto po czym wraca, podaje typy które nie gra i chce żeby mu ktoś siano pożyczył ???? ???? ????Palmeiras niby lider w Brazylii a przegrywa u siebie i gra taką patolę
Brazylijska liga nieźle upadła skoro taka ekipa jest liderem
Co mnie podkusiło aby zagrać na to drewno... Ale chociaż jeden hand wszedł...Phillip Bester Match Handicap +6,5 2,03 Betsson Phillip Bester Match Handicap + 5,5 2,85 Betsson Powodzenia!
Palmeiras over 4,5 rzutów rożnych
mają 3, brakuje 2 i 20 minut
Wygrali 2:0, typCo z siatkówką plażową od Rogera? meczu nie widzę, zakładów również.