ja zagralem na pierwsze 3 gemy i dalej nie gramNo to McHale @9,00.
Dobre pytanie, podejrzewam że to jakiś błąd... I warto zagrać Safwata... Kursy powinny być ustawione na odwrót...- skąd takie kursy?
Vasas SC - Debreceni VSC 25min 0-0
Vasas SC @2,37
i taki dubelek
Vasas lub remis
&
FK Torpedo Armavir lub remis 20 strzałów na bramke 16 rożnych i nie strzelili tej jednej jedynej potrzebnej :razz:
AKO @2,07
2-0 nie spadło, ale wygrana pięknie :-D Zarobieni?Harrison @1,72 można ładować grubo, nie dałbym więcej niż @1,40. Lżej 2-0 @2,62.
nie przesadzajmy z kursami na odwrót, ale Safwat ostatnie spotkanie grał w marcu i to na pewno ma jakieś znaczenie, choć Ruano w tym sezonie rozegrał 6 spotkań, mimo wszystko między zawodnikami jest przepaść jeśli chodzi o umiejętności bo pamiętam jak Saf wygrywał z Sugitą, ale po takim kursie to nic tylko wchodzićDobre pytanie, podejrzewam że to jakiś błąd... I warto zagrać Safwata... Kursy powinny być ustawione na odwrót...
2-0Siatkówka plażowa - CEV Satelitte Vaduz - Mężczyźni
Kadziola/Kujawiak vs Kunert/Dressler 1 @ 1.90 Bet365
za 10j.
Polacy w tym meczu nie odpuszczą. Dla nich ten turniej mimo wszystko udany i taki medal dla pary grającej po raz pierwszy razem w takiej imprezie byłby sukcesem. Nasi grają solidnie przez cały turniej. Owszem ten TB w 1/2 im nie wyszedł, ale generalnie zostawiają dobre wrażenie. Austriacy bez rewelacji. Już Kosiak/Rudol mogli ich wyrzucić, ale zabrakło chłodnej głowy i konsekwencji w kluczowych momentach. W półfinale porażka ze Szwajcarami i gra bardzo przeciętna. Według mnie jest to chimeryczna i dosyć nieobliczalna para, ale mająca wiele braków w swoje grze. Idę spokojnie w stronę naszych i nie powinienem się rozczarować.
To jest błąd... Powinny być ustawione na odwrót... Nie opłaca się robić konta na William Hillu bo i tak to będzie zredukowane, za godzine kursy się zamienią miejscami... Safwat to nie jest dziad żeby dawać na niego 7 zeta z amatorem który przegrywa w ITF, Safwat gra lepiej na hardzie niż na ziemii...nie przesadzajmy z kursami na odwrót,
błąd na pewno, ale konto mam na Wiliam i już złapałemTo jest błąd... Powinny być ustawione na odwrót... Nie opłaca się robić konta na William Hillu bo i tak to będzie zredukowane, za godzine kursy się zamienią miejscami... Safwat to nie jest dziad żeby dawać na niego 7 zeta z amatorem który przegrywa w ITF, Safwat gra lepiej na hardzie niż na ziemii...
Skoro załapałeś to gratki.. Ja bym wchodził 2 tysiącami w coś takiego.. Ale zanim założe konto... Weryfikacja też trwa... To zredukują takie coś... Szkoda... Brawo dla użytkownika który podał taką wystawkę... Ale chyba mi się wydaje że mogą zmienić kurs i unieważnic zakład bez podania powodu... Chyba każdy buk ma coś takiego w regulaminie...błąd na pewno, ale konto mam na Wiliam i już złapałem
Ostatni typ zostawiłem jako wisienkę na torcie...Ja dzisiaj osobiście czuje zjazd do bazy Harrisona 1,70 buki nie dają za darmo po dobrym turnieju.. Kanada to nie Stany... Zverev grał bardzo dobrze ostatnio na cegle... Mischa Zverev +2,5 Match Handicap 1,81 Betsson Mischa Zverev wygra mecz 2,21 Betsson Powodzenia!
Smyczek gra od jakichś 3 miesięcy beznadziejne, Mcgee to nieboliczalny zawodnik, ultraofensywa, po słabszym serwisie będzie mocny return i bieg do siatki, wczoraj pokonał Grota, jak zacznie strzelać i trafiać to może to łatwo wygrać jak i szybko przegrać... Próboje : James Mcgee +4,5 Match Handicap 1,81 Betsson James Mcgee wygra mecz 3,05 Betsson Powodzenia