magik90
Użytkownik
aleś optymista, ja się martwię o over 8.5Można lekko dać Lech pierwszy 11 rożnych kurs 6
mają 4:0 w rożnych i 7 sztuk jest do zrobienia
aleś optymista, ja się martwię o over 8.5Można lekko dać Lech pierwszy 11 rożnych kurs 6
nie mówię, że wejdzie na 100%, ale kurs mega wysoki a przy takim wyniku jest to do zrobienia jak trochę szczęścia będzie, bo te 3-4 rożne jeszcze bankowo nabiją.aleś optymista, ja się martwię o over 8.5
bankowo to Kopernik umarł, w bukmacherce nic nie ma bankowo...bo te 3-4 rożne jeszcze bankowo nabiją.
polac mu bo dobrze gadabankowo to Kopernik umarł, w bukmacherce nic nie ma bankowo...
bankowo w przenośni czyli, że jest spora szansabankowo to Kopernik umarł, w bukmacherce nic nie ma bankowo...
wątpie, nie wierze w rożne w tym meczu, powolny meczMożna lekko dać Lech pierwszy 11 rożnych kurs 6
Ja tak oglądałem pobieżnie, i gra Poznaniaków nie napawa optymizmem, podejrzewam że po przerwie zaatakują i to może nawet od 50 minuty, z kreacją gry Lecha to no comment, wszystkoo grane w jednym tempie, wolno zero elementu zaskoczenia, kto tam ma strzelić bramkę jak napastnicy słabi.. Może jakiś stały fragment kto wie, Zagłębie się dobrze przesuwa i ustawia ciężko im taką grą zagrozić... Ja bym się wstrzymał i obejrzał kilka minut przed grą na Leszka... Takie moje zdanie laika..ogladal ktos I połowe, jak tam leszek, 1x warte do gry ?
Na początku coś tam próbowali, ale jakoś od 20-25 minuty Zagłębie kontroluje to, co się dzieje na boisku. ja z kolei myślę nad over 1,5 gola Zagłębia po kursie 2,5 w całorocznymogladal ktos I połowe, jak tam leszek, 1x warte do gry ?
i dzoszlo dzieki ????Torino jedzie po łamaka
no i jestTorino jedzie po łamaka
zwrot
zwrot
Uniao Madeira vs Ad Fafe over 0.5 HT @ 1.95 1/10
no niewiem, kucova to dla nie j niewygodna rywalka, po 2 takie ustawki moga sie dla niej skonczyc fatalnie, ale mysle ze 1 gema to ugra wiec w chodze w to progresja :]McHale chyba must bet.
Ostatecznie pogralem w ForBet po kursie 2,35, bo tam miałem środki, ale poszło niestety za leciutką stawkęNa początku coś tam próbowali, ale jakoś od 20-25 minuty Zagłębie kontroluje to, co się dzieje na boisku. ja z kolei myślę nad over 1,5 gola Zagłębia po kursie 2,5 w całorocznym