>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [30]

Status
Zamknięty.
perek99 27,5K

perek99

Użytkownik
aleś optymista, ja się martwię o over 8.5
nie mówię, że wejdzie na 100%, ale kurs mega wysoki a przy takim wyniku jest to do zrobienia jak trochę szczęścia będzie, bo te 3-4 rożne jeszcze bankowo nabiją.

G 2,2K

gawronix

Użytkownik
ogladal ktos I połowe, jak tam leszek, 1x warte do gry ?
Ja tak oglądałem pobieżnie, i gra Poznaniaków nie napawa optymizmem, podejrzewam że po przerwie zaatakują i to może nawet od 50 minuty, z kreacją gry Lecha to no comment, wszystkoo grane w jednym tempie, wolno zero elementu zaskoczenia, kto tam ma strzelić bramkę jak napastnicy słabi.. Może jakiś stały fragment kto wie, Zagłębie się dobrze przesuwa i ustawia ciężko im taką grą zagrozić... Ja bym się wstrzymał i obejrzał kilka minut przed grą na Leszka... Takie moje zdanie laika..

piotrex007 119,2K

piotrex007

Użytkownik
ogladal ktos I połowe, jak tam leszek, 1x warte do gry ?
Na początku coś tam próbowali, ale jakoś od 20-25 minuty Zagłębie kontroluje to, co się dzieje na boisku. ja z kolei myślę nad over 1,5 gola Zagłębia po kursie 2,5 w całorocznym

bartolini1 970

bartolini1

Użytkownik
Dobrze, że się Harrison ogarnął, bo bałem się już że odda 0-2. Szkoda, że nie ma transmisji, całkiem inaczej się takie mecze obstawia.

hawkeyesti 1,7K

hawkeyesti

Forum VIP
Spartak Trnava - Dunajska Streda dnb2 @ 2,20
Trnava nie licząc bramkarzy i obrony gra samymi juniorami więc lekko można spróbować bo z przodu personalnie dramat, a przy okazji to takie małe &quot;derby&quot; więc ;)

piotrex007 119,2K

piotrex007

Użytkownik
Na początku coś tam próbowali, ale jakoś od 20-25 minuty Zagłębie kontroluje to, co się dzieje na boisku. ja z kolei myślę nad over 1,5 gola Zagłębia ✅ po kursie 2,5 w całorocznym
Ostatecznie pogralem w ForBet po kursie 2,35, bo tam miałem środki, ale poszło niestety za leciutką stawkę ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom