Bo Lorenzi wie, że Gruzin w końcu przestrzelihaha jaja ale balony lecialy w tym gemie poprzednim gdzie gruzin stracil serwis ????
Po 1 trzeba nastawić się na długi mecz i być w nim skoncentrowanym w 100% i w odpowiednych momentach atakować mocniej balony Lorenziego, bo Lorenzi też miewa spore przestoje w swoich meczach.. Koncentracja i chłodna głowa...Na czym polega problem wygraniu meczu z Lorenzim? Bo ja nie widzę nawet pół. Dobrze, że nie grałem, bo w życiu na Lorenziego bym złotówki nie postawił, a tamten widzę też czajnik zagotowany.
Bo Lorenzi wie, że Gruzin w końcu przestrzeli
Basilashvili widzę pogodził się już z porażką.
13 gem Lorenzi @2,75 1,5j.
jasne, że tak. głowa. ale zauważ, jak mały procent własnych błędów ma Włoch. Rzadko kiedy można liczyć, że się pomyli.Po 1 trzeba nastawić się na długi mecz i być w nim skoncentrowanym w 100% i w odpowiednych momentach atakować mocniej balony Lorenziego, bo Lorenzi też miewa spore przestoje w swoich meczach.. Koncentracja i chłodna głowa...
3/6 6/1 6/4Karatsev @2 7j. Bet365
Ja widziałem wiele jego meczy w challengerach jak składali go goście gorsi niż Bazyl..Tenis to dyspozycja danego dnia tygodnia i najczęsciej wygrywa ten który popełnia mniej błędów.. Żeby wygrać z Lorenzim trzeba mieć kończące uderzenie na pewno Gruzin takie ma na tą chwile nie stoi na straconej pozycji konsekwencja chłodna głowa i da radę to wygrać..jasne, że tak. głowa. ale zauważ, jak mały procent własnych błędów ma Włoch. Rzadko kiedy można liczyć, że się pomyli.