Lorenzi 11 meczowych, większość to była wystawkami na środek kortu gdzie mógł zrobić wszystkoCóż za Kabaret ja czuję że Lorenzi to przegra jeszcze
FC Inglostad II - TSV 1860 Rosenheim
over 0.5 w 1 połowie @ 2.1
bet365
Widze grubiej poszlo :razz:Melzer ty kurwooo z ******m balonikarzem przegrać . Żałosny jest jak ****** jego brachol tępa *****
chałupa przegranaMelzer ty kurwooo z ******m balonikarzem przegrać . Żałosny jest jak ****** jego brachol tępa *****
Pogoń 2. gol przed 80:00 @1.72 Bet365
Ja pierdole pokonać Montanesa i Gimeno a nie dać rady Lorenziemu przecież te kurwy są sjare i grają tak samo zero serwisu i balonkiWidze grubiej poszlo :razz:
Rozumiem Twoją frustrację... Takie porażki bolą jak się ogląda takie mecze.. 5:3 40:0 to był kluczowy moment spotkania... Czuję że jeśli wygrałby tamtego seta skończyłoby się 2-0 i Lorenzi pojechałby wygrywać kolejnego challengera... Ale że tak pokpił sprawę w 1 secie to potem grał zbyt zachowawczo, bo Melzer jest ofensywnym zawodnikiem nie takim pierd***** przebijaczem jak Lorenzi.. I jeśli wygrałby pierwszego seta to w drugim grałby bardziej ofensywnie i odważnie z myślą że ma seta w zapasie a Lorenzi nie wiedziałby co robić zbytnio przy takiej grze bo on ma problemy z ofensywnym tenisem... większość turnieji challengerowych wygrał właśnie takim stylem przebijaniem i regularnośćią, czasem pokazał coś przy siatce i lepiej zaserwował ale to by było na tyle... Pamiętam sporo wtop Lorenziego w challengerach jak ktoś trafiał i kończył szybko akcje to nie było co zbierać z Włocha, najczęsciej byli to zawodnicy którzy mieli swój dzień... myślę że obejrzałem jakieś 100 meczy w jego wykonaniu w życiu i znam na pamięc jego tenis...Ja pierdole pokonać Montanesa i Gimeno a nie dać rady Lorenziemu przecież te kurwy są sjare i grają tak samo zero serwisu i balonki