>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Typy na żywo - Dyskusja [30]

Status
Zamknięty.
ludozerca 606

ludozerca

Użytkownik
Chardy to jest jeden z tych zawodników, na których PRZENIGDY nie można stawiać, kiedy wystawiani są przez buków w roli faworytów. Granie na Berlocqa po przełamaniu w pierwszym secie było dobrą inwestycją, bo gołym okiem widać kiedy Chardy odwala chałę w swoich meczach ????

G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Jak Lorenzi przegra taki mecz będzie mega Frajerem, wystawki na środek kortu a ten zamiast skonczyć akcje przebija ???? Mecz jak półfinał challengera w Todi ????

raveman 736

raveman

Użytkownik
Jak Lorenzi przegra taki mecz będzie mega Frajerem, wystawki na środek kortu a ten zamiast skonczyć akcje przebija ???? Mecz jak półfinał challengera w Todi ????
melzer gra bardzo zachowawczo takie balony w góre, paolo zamiast zaatakowac to oddaje za darmo ????

Otrzymane punkty reputacji: +6
perek99 29,6K

perek99

Użytkownik
dobra wyłączam ten mecz w Rumunii, bo to jakaś farsa by goście jechali tak gospodarzy, którzy przegrywają

G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Lorenzi król usypiania rywala ???? Jeśli będzie tak przebijał jak dziś z Basilashvilim to nie wygra swojego pierwszego turnieju rangi ATP bo już nigdy nie będzie w żadnym finale, raz mu się udało kiedyś w Sao Paulo gdzie miał drabinke jak z challengera i tutaj też drabinka jak z solidnego challengera ????

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Pogoń siadła, żadnego zagrożenia nie stwarzają teraz.
Mam pre pograne overy Pogoni i średnio to widzę.

bufu 105

bufu

Użytkownik
urwa sts to jest patologia wpłaciłem kasę aby zagrać kartki, a kasy brak na koncie tłumaczą się atakiem na nich no ale ile może to trwać

everto 30K

everto

Użytkownik
urwa sts to jest patologia wpłaciłem kasę aby zagrać kartki, a kasy brak na koncie tłumaczą się atakiem na nich no ale ile może to trwać
ale przyznali sie a u mnie na bet365 ktos wyzerowal konto kase oddali &quot; w dobrym gescie&quot;

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom