Voskamp też kiedyś był tam królem ,a pamiętamy jak ta historia z nim się skończyłaTrenczyn dla mnie obecnie zjada Legię. Te 'murzynki' całkiem spoko. Dobry scouting tam mają, bo sprowadzają z Holandii dość spoko graczy. Ten Janga to król strzelców zaplecza Eredivisie. A jeszcze młody i pewnie sporo na nim zarobią.
Rzezniczak jak bedzie strzelal takie babole to sam bedzie prosil o zmiane przed przerwa ????Trenczyn dla mnie obecnie zjada Legię. Te 'murzynki' całkiem spoko. Dobry scouting tam mają, bo sprowadzają z Holandii dość spoko graczy. Ten Janga to król strzelców zaplecza Eredivisie. A jeszcze młody i pewnie sporo na nim zarobią.
edit. Nie no królem jednak nie był. Dopiero 5ty ???? Ale 21 bramek robi wrażenie.
znowu murzyn, znowu lewa strona...haha ale ich Trenczyn jedzie jak dzieciaków z orlika.
Thai Son Kwiatkowski to amator, King wygrał ostatnio z Estrellą na jego koronnym turnieju w Cali... Nie oglądałem finału ale musiał coś grać aby wygrać...King gra takie gowno ze nawet ten Dolan go pyknie, polecam
a przypominam, że grają z mistrzem Słowenii a nie mistrzem Maltyhaha ale ich Trenczyn jedzie jak dzieciaków z orlika.
Może się chłopak przebudzi ????King gra takie gowno ze nawet ten Dolan go pyknie, polecam