>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [29]

Status
Zamknięty.
nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Ja próbuję na Szwedów. Nie są jeszcze na kompletnie straconej pozycji, bramka na wyjeździe, atut własnego boiska, no i patrząc przez pryzmat lig krajowych, to Szwecka wydaje się mocniejsza.

Norrkoping @ 3,00 b365

lekko
Norrkoping sprzedali właśnie 2 swoich najlepszych zawodników i nie sprowadzili nikogo w ich miejsce

noname007x 3,3K

noname007x

Użytkownik
Melzer - Gimeno 1 @ 2.12 1xbet 2/5/10j

Nie mam czasu na pisanie analizy, dlatego wrzucam tutaj. W skrócie: wczoraj Melzer wygrał z dobrze dysponowanym Montanesem. Gimeno to podobny rywal, z tym, że moim zdaniem ma słabszy serwis. Jeżeli Austriak zagra jak wczoraj to powinien wygrać. Do tego gra u siebie.
Wracam do domu i miła niespodzianka ???? ✅✅ Melzer gładko.

Otrzymane punkty reputacji: +12
vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Polecam typ ,przeczytajcie analizę wg mnie wysokie prawdopodobieństwo zarobienia na tym typie mecz za 15 minut
Nie rozumiem Twojego toku myślenia.
Trenczyn to bardzo overowa ekipa i nie licz na jakieś badanie się i 0-0 do przerwy. Może tak się zdarzyć, ale dla mnie nie warto po takim kursie.
Ferencvaros bardzo słabo. Partizani może to nawet wygrać .
Muszę skontrować, bo mam grubiej Węgrów.
Partizani wins @9.50 bet365
W defensywie mnóstwo problemów z komunikacją gospodarzy.

M 176

michal93

Użytkownik
Nie rozumiem Twojego toku myślenia.
Trenczyn to bardzo overowa ekipa i nie licz na jakieś badanie się i 0-0 do przerwy. Może tak się zdarzyć, ale dla mnie nie warto po takim kursie.
Ferencvaros bardzo słabo. Partizani może to nawet wygrać .
Muszę skontrować, bo mam grubiej Węgrów.
Partizani wins @9.50 bet365
W defensywie mnóstwo problemów z komunikacją gospodarzy.
mają 2 bramki ,,zapasu&quot; tak to nazwijmy ,sądzisz że rzucą się od początku do ataku na Olimpie,niewydaje mi się obejrzałem sporo takich meczy i wiem jak taki zapas bramek z wyjazdu działa na piłkarzy no ale zaraz zaczyna się mecz zobaczymy

G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Grasz swoje typy za prawdziwe pieniadze ze tak ochoczo podbijasz ?
Często takie podbijanie jest warte świeczki i bardzo dobrze na tym się wychodzi ???? Ja zawsze wierze w swoje typy i jak czuje wygraną to podbijam po wyższych kursach, jednak jestem człowiek i też się czasami mylę :p Nie jestem w stanie wszystkiego przewidzieć, jeśli byłbym jasnowidzem nie byłoby mnie tutaj...

hawkeyesti 1,7K

hawkeyesti

Forum VIP
mają 2 bramki ,,zapasu&quot; tak to nazwijmy ,sądzisz że rzucą się od początku do ataku na Olimpie,niewydaje mi się obejrzałem sporo takich meczy i wiem jak taki zapas bramek z wyjazdu działa na piłkarzy no ale zaraz zaczyna się mecz zobaczymy
dwa zdania masz ode mnie w dziale, watpie ze widziales jakikolwiek mecz Trenczynu, ale oni ich zjedza z kontry juz nie mowie o wybieganiu czy szybkosci skrzydlowych.

Trenczyn @ 1,65 to imo dobra pozycja

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
w Trencinie sztuczna nawierzchnia ,tak mi się wydaje ,ciekawe w kontekście ewentualnej gry z Legią
tak, stuczna. W ogóle stadion mały, na 3,5 tysięcy kibiców.
ale tak jak Grzecho napisał, grają na innym.

wlkp1922 164

wlkp1922

Użytkownik
Często takie podbijanie jest warte świeczki i bardzo dobrze na tym się wychodzi ???? Ja zawsze wierze w swoje typy i jak czuje wygraną to podbijam po wyższych kursach, jednak jestem człowiek i też się czasami mylę :p Nie jestem w stanie wszystkiego przewidzieć, jeśli byłbym jasnowidzem nie byłoby mnie tutaj...
Nie mam pretensji, tylko po prostu się tak zastanawiam bo zauwazyłem ze dzisiaj pare razy tak zrobiłeś

G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Nie mam pretensji, tylko po prostu się tak zastanawiam bo zauwazyłem ze dzisiaj pare razy tak zrobiłeś
Jednego dnia jest to bardzo dobre, innego dnia nie... Jak to w bukmacherce ???? Nie ma ludzi nieomylnych, np wczoraj nie podbijałem typu na Olivo a należało tak zrobić, natomiast podbijałem Shapovalova i nie pykło, jednak kurs przedmeczowy jaki zagrałem na niego (analiza była w dziale) + handicap grany na live pozwolił zarobić na tym typie sporo więcej a do zwycięstwa brakowało niewiele.. Pomyśl sobie jeśli wszystkie kursy jakie na nim łapałem byłby trafione, myślę że takie podbijanie jest warte świeczki...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom