A dlaczego ma nie grać? Zdrowy to gra. Przecież mecz ze Zrinski dopiero we wtorek. Nie róbmy już jaj, że piłkarze co 3-4 dni nie mogą zagrać dwóch meczów w tygodniu.Czemu Guilherme gra jak dzis w Legii mialy same lajzy wyjsc?
Nie ma nikogo na jego pozycje?
no malo co ktos mu nie zalatwil piszczela chwile temuA dlaczego ma nie grać? Zdrowy to gra. Przecież mecz ze Zrinski dopiero we wtorek. Nie róbmy już jaj, że piłkarze co 3-4 dni nie mogą zagrać dwóch meczów w tygodniu.
Transmisja ma niby ruszyć o 22, a ogólnie bellator już dawno się zaczął, teraz chyba zaczeła się karta głównaLegi na razie dużo lepsza, o której godzinie zaczyna się Bellator?
na tle dziadow byle kto bedzie wygladal dobrze.Moulin, Guilherme i Aleksandrov dzisiaj naprawdę fajnie wyglądają. Do tego jeszcze Bereszyński na prawej stronie. Ogólnie świetnie się ogląda to co po tamtej stronie robią.
Niestety Jaga umiera ze strachu, z tyłu autobus, a do przodu biegnie 2-3, nawet w światło bramki strzału chyba nie oddali. Ultradefensywnie Pribierz ich nastawiłna tle dziadow byle kto bedzie wygladal dobrze.
Przekonałeś mnie, w takim razie cofam to. Bardzo słabo dzisiaj wyglądają.na tle dziadow byle kto bedzie wygladal dobrze.
Izi z zapasem 0-0HtVillarreal CF - Hospitalet u1,5 goals HT @2.00 B365 Villarreal z młodzikami w ataku + Soldado. Raczej dużo nie postrzelają.
????Young @2.75 Bet365
wyborcza mnie oszukalaPrzekonałeś mnie, w takim razie cofam to. Bardzo słabo dzisiaj wyglądają.
Young win @7,5
Byku, że Tobie się nie nudzi wypisywać te głupoty cały czas. Myślałem, że przez ten czas zmądrzałeś trochę.wyborcza mnie oszukala
napisala ze wyjda rezerwami
powinnui przegrac bo potem odwiedza ich pewni ludzie i beda musieli dluzej sie podkladac
zeby przegrywac na bukmacherce??Byku, że Tobie się nie nudzi wypisywać te głupoty cały czas. Myślałem, że przez ten czas zmądrzałeś trochę.