>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [29]

Status
Zamknięty.
zabek 3,6K

zabek

Forum VIP
Alejandro Valverde - Nairo Quintana 1 @ 2.17 betsson
Valverde dużo lepszy czasowiec od Kintany. W generalce wysoko - 6. Jeśli pojedzie dobrze to jest w stanie nawet na podium awansować. Także nie ma co odpuszczać. Co więcej, dzisiaj znowu silny wiatr czego Kolumbijczyk nie lubi. Dla mnie to para 60/40, także kurs to value.
Dla porównania - w 365 tylko 2.0
✅ 15 - 20 takze planowo ;)

Otrzymane punkty reputacji: +19
zabek 3,6K

zabek

Forum VIP
tak czy siak obaj beda wymiatac Simon jest jeszcze lepszy choc akurat rok temu Adam rzadzil a w tym zrzadzenie losu spowodowalo ze wyszlo jak wyszlo
to sa mlodziki ale na tym polega zycie menadzera druzyny zeby dostrzec cos szybciej niz inni ;)
Dla mnie to oni są średni. W ich wieku lepiej Bardet z Pinotem rokowali i to dużo lepiej.

szelech 120

szelech

Użytkownik
Czy ktoś oglądał Kolbę?
Mnie wynik cieszy, bo obstawiłem na over gemowy, ale cóż tam się u licha stało? Nie oglądałem, bo w pracy jestem.

raveman 736

raveman

Użytkownik
Czy ktoś oglądał Kolbę?
Mnie wynik cieszy, bo obstawiłem na over gemowy, ale cóż tam się u licha stało? Nie oglądałem, bo w pracy jestem.
moze to było czyste ale ja trace wiare w tenisa, jeszcze te dzisiejsze mecze koreańców w ostatnich gemach skreczowane... tak jak mowie to moze było czyste ale ja w to nie wierze ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom