madritista94
Użytkownik
czy ja wiem czy to wezmie Olivio nakreconyNie. Kolba to jest właśnie taki typ. typowy szwab ???? ???? Weźmie to na pewno
czy ja wiem czy to wezmie Olivio nakreconyNie. Kolba to jest właśnie taki typ. typowy szwab ???? ???? Weźmie to na pewno
Froome 1 miejsce Yates drugie to juz zaklepane jest Richie stracil ogrom czasu van garderen trzeci i mozna juz odwolac tourPo 2 pomiarze czasu: Valverde 31 sekund przed Kintaną
To odwoluj Kiedyś już głośno śpiewałeś, ze Yates wygra wyścig, a skończył 50.Froome 1 miejsce Yates drugie to juz zaklepane jest Richie stracil ogrom czasu van garderen trzeci i mozna juz odwolac tour
to chyba bykuwodzu bylTo odwoluj Kiedyś już głośno śpiewałeś, ze Yates wygra wyścig, a skończył 50.
Byku, słabo się kamuflujeszto chyba bykuwodzu byl
ale jezdzic umie chyba co nie?
poza tym ten drugi Yates wygra Tour de Pologne ale pograc sie nie da 3 dni szukamy ze znajomymi kursow
tak czy siak obaj beda wymiatac Simon jest jeszcze lepszy choc akurat rok temu Adam rzadzil a w tym zrzadzenie losu spowodowalo ze wyszlo jak wyszloByku, słabo się kamuflujesz
Ja tam uważam, że w końcu strzeli i straci podium, jak będzie w top5 to sukces już będzie