>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [29]

Status
Zamknięty.
marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Buki doprowadziły do kreczy w dwóch meczach tenisowych promowanych na kilkunastu portalach bukmacherskich.
Tutaj również te mecze były promowane i zakończyły by się zwycięstwami faworytów ale bukmacherzy musieliby wypłacić kilkanaście milionów $.

techn9cian 687

techn9cian

Użytkownik
Gabashvili emocjonuje się meczem tak, jakby grał finał AO. Widać że wiele dla niego znaczy reprezentowanie swojego kraju... zresztą większość ruskich pewnie tak ma :grin:
A De Bakker jak to on, lubi sobie wywalić w połowe siatki, albo dwa metry w aut ????

szpil 313

szpil

Użytkownik
Gabashvili emocjonuje się meczem tak, jakby grał finał AO. Widać że wiele dla niego znaczy reprezentowanie swojego kraju... zresztą większość ruskich pewnie tak ma :grin:
A De Bakker jak to on, lubi sobie wywalić w połowe siatki, albo dwa metry w aut ????
To znaczy, warto brać Ruska?

bartolini1 970

bartolini1

Użytkownik
On się tak &quot;emocjonuje&quot; w 90% meczów, taki typ zawodnika. ;) Było to widać nawet ostatnio w czelku z Bellucim. :razz:

techn9cian 687

techn9cian

Użytkownik
Ruski zaraz będzie się wybierał po drugą rakietę. Co za piękny sport ????
Edit. Gabashvili z nową rakietą, ciekawe jaki kurs był na takie zdarzenie :grin:

didier_drogba 7,4K

didier_drogba

Użytkownik
siemka

widze ladnie koreance pojechali dzisiaj, jakas zmasowana akcja, bo przeciez nawet jak sie umiera, a sie ma honor to mozna puscic 4 asy w ostatnim gemie rywalowi i zejsc z honorem z kortu, a to zwykle p*erdolone skosne sprzedawczyki bez kszty honoru, na tym swiecie juz do takiego k*restwa dochodzi ze handluje sie grajac w reprezentacji swojego kraju.
Maja szczescie te skosne pipeczki ze nie urodzili sie 150 km na polnoc od Seulu bo juz by po powrocie do kraju mogli do kocna zycia zapomniec o tenisie

typy dobre, ale frajerzy nie dali zarobic

matilebron 1,1K

matilebron

Użytkownik
A ja się zastanawiałem czemu nie ma streama z tych meczów, bo np. z Czechami jak grali u siebie to normalnie elegancki był. Ciekawe czy ktoś wgl. się tym zainteresuje, to był taki wał, że masakra. Buki posmarowały żółtym, że jak będą przegrywać i bez szans na odrobienie to kreczujemy. I co mi pan może zrobić?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom