techn9cian
Użytkownik
6:1 w 2 secieJak dla mnie to Cuevas weźmie zdziadziałego Mathieu w dwóch setach. Zresztą on powinien cały turniej bez straty seta zgarnąć
6:1 w 2 secieJak dla mnie to Cuevas weźmie zdziadziałego Mathieu w dwóch setach. Zresztą on powinien cały turniej bez straty seta zgarnąć
nierozliczone... ponoć przy piłce meczowej uciekł :grin:RAMANATHAN - panowie całoroczny rozliczył wam ten zakład ?
jesli ty serio myslisz ze ja to pisze powaznie to powodzenia ???? zobacz na moje wczesniejsze posty tego dotyczace, ironizuje z tych, ktorzy przy kazdej swojej wtopie placza ze poszedl handelkur... jak mozna po czterosetowym pojedynku w ostatnim gemie skreczować? śmierdzi wałem na kilometr... zaraz sie bosco odezwie
za to Rublev wygląda fajnie -5.5 w meczu z Haase.
a czy ja napisałem ze piszesz to powaznie? doskonale wiem, źle odczytałeś mojego posta kolego :]jesli ty serio myslisz ze ja to pisze powaznie to powodzenia ???? zobacz na moje wczesniejsze posty tego dotyczace, ironizuje z tych, ktorzy przy kazdej swojej wtopie placza ze poszedl handel
w takim razie zwracam honor :] swoja droga ktos cos dzisiaj juz sprzedal? kupil? widze ze vinolas sprzedajea czy ja napisałem ze piszesz to powaznie? doskonale wiem, źle odczytałeś mojego posta kolego :]
... no to słabo :;/: bo dobry typ był, dzięki.tam będzie zwrot bankowo, skośny zdążył uciec z kortu przed rozegraniem ostatniej piłki
Wong/Wong @ 2.25 bet365