takSerbowie zwycięża z Francją ?
takSerbowie zwycięża z Francją ?
znowu
niech piszą, to lepsze niż kabaret ???? jest takie jedno przysłowie...kozak w necie %$^&% w świecie. Liczę na więcej hejtów! Jestem od nich uzależniony :]ja pitole co za ludzie :grin: dajcie juz spokoj
u pewnych ludzi pewnych nawyków nie da się zmienić :]dbajcie o swój interes i dążycie do wyższych celów a nie szperacie w cudzych portfelach..
nie w czas zagrałeś chłopakuLechia za drobne @4
zauwazylem ????nie w czas zagrałeś chłopaku
Mamy tutaj świetny przykład kogoś kto gra za 20zł i namawia innych do wejścia "all in". Dziś amatorzy uważają Cie za Boga, doświadczeni poczekają co przeniesie przyszłośću pewnych ludzi pewnych nawyków nie da się zmienić :]
Mamy tutaj świetne przykłady, można by je wykładać na uczelniach.
Kup slownik poki mozeszzamknij puki mozesz...
Racja Sorki za moje wpisy, po prostu to jest silniejsze ode mnie jak czytam wpisy tego gościa ???? Ja w tej sprawie już się wypowiedziałem. Kto zrozumiał chwała mu za to, kto nie przekona się w przyszłości, o co mi chodzi.Prosiłbym o powrót do tematu.
Wisła zatopiła pół działu 1 kolejki ekstraklasy...Kurde, zabrakło jaj, żeby postawić remis lub 1x w meczu Wisła-Lechia... Postawiłem Lechia DNB i pewnie już nic z tego nie będzie. Jednak co statystyki, to statystyki - twierdza Płock wciąż niezdobyta.