noname007x
Użytkownik
daj screena za ile ten Twój "all in" poszedł ? 100zł max ???? ale i tak nie podasz, tego jestem pewien w 100% ????gówniarski to może jest, ale twój wiek i ten post :]
daj screena za ile ten Twój "all in" poszedł ? 100zł max ???? ale i tak nie podasz, tego jestem pewien w 100% ????gówniarski to może jest, ale twój wiek i ten post :]
zamiast pogratulować normalnie po ludzku to hejtujesz... eh te internety...gówniarski typ "all in", więc czym się szczycisz ?
taa tez to zauwazylem, wazne ze co mialo byc pograne to pogralem ????Buki się kapnęły że ustawka
brawo! trafiłeś! nie podam!daj screena za ile ten Twój "all in" poszedł ? 100zł max ???? ale i tak nie podasz, tego jestem pewien w 100% ????
czego mam gratulować ? wprowadzania ludzi w błąd, że gra coś "all in"zamiast pogratulować normalnie po ludzku to hejtujesz... eh te internety...
Dlaczego Cię to interesuję kto za ile gra dał dobry typ i wygrał a czy wszedł faktycznie za wszystko to już.nie twój problem magik poleciała reputację chociaż nie zagrałem bo zapomniałem pozdrodaj screena za ile ten Twój "all in" poszedł ? 100zł max ???? ale i tak nie podasz, tego jestem pewien w 100% ????
ja też, to poczekajmy na 5 set ????taa tez to zauwazylem, wazne ze co mialo byc pograne to pogralem ????
no nie podasz, bo kwota była zbyt śmieszna, jak na "all in"brawo! trafiłeś! nie podam!
gdyby typ nie wszedł to było by pisanie i gadanie na mnie a jak wszedł to i tak się zawsze zazdrosny i chciwy polaczek doczepi do wszystkiego, ale cóż, co zrobisz jak nic nie zrobisz.
ogarniety typer jestes a tak hejtujesz... czyzby zazdrosc?czego mam gratulować ? wprowadzania ludzi w błąd, że gra coś "all in"
Myślisz, że gdyby to nie weszło to Magik skończyłby przygodę z bukami, bo zagrał za wszystko ?
a co bys pisał jakby nie weszło? to samo albo jeszcze gorzejczego mam gratulować ? wprowadzania ludzi w błąd, że gra coś "all in"
Myślisz, że gdyby to nie weszło to Magik skończyłby przygodę z bukami, bo zagrał za wszystko ?
hejtuje, bo nie trawie tego typu typerów ???? dziś stajecie za Magikiem, bo trafił przyjdzie czas, że przyznacie mi racjeogarniety typer jestes a tak hejtujesz... czyzby zazdrosc?
On chociaż jako jeden z nielicznych na forum ma swój rozum.dziś stajecie za Magikiem, bo trafił
nieSerbowie zwycięża z Francją ?