domell
Użytkownik
3 meczowe z rzędu wyciągneły. Przyznam się że nie wierzyłem.Noo grają jeszcze ????
3 meczowe z rzędu wyciągneły. Przyznam się że nie wierzyłem.Noo grają jeszcze ????
Jakiś live do tego jest?Typ z plaży:
forum.bukmacherskie.com/f32/siatkowka-plazowa-2016-a-128945-16.html#post6050794
Mecz za 30min. Warto spróbować.
Zaksięgowałem bo nie wierzyłem że wyciągnął i chciałem przerzucić się na oglądanie brazylijskiego pojedynku u panów.Dobrze ze zaksiegowales hehe. Ale końcówkę miazgę zagramy. Wydaje mi się ze Niemki juz w głowach miały final a tu chyba mecz o 3 miejsce sie szykuje...
Nie. Nie chce być i nie jestem zlosliwy. u kobiet wszystko możliwe i sam sie kiedys o tym przekonałem ????Zaksięgowałem bo nie wierzyłem że wyciągnął i chciałem przerzucić się na oglądanie brazylijskiego pojedynku u panów.
A że forumek lubi być złośliwy że ktoś czegoś nie rozliczy to chciałem zrobić to "na zapas"
Już któryś raz w tym meczu! Mają farta skubane :grin:nie mogę co Niemki mają farta, piłka po taśmie tańczyła wczoraj, tańczy i dziś
Zawsze robiłem z ING, dzisiaj z PKOJaki bank?
Dokładnie ja bym zaryzykował nawet większy hendi np. -6,5Ja bym nie grał, jak dla mnie to może być bardzo krótki finał. Serena na pewno od początku wyjdzie bardzo zmotywowana. Będzie za wszelką cena chciała sie zrewanżować za AO. Do tego ten serwis Kerber, Serene zje ją na returnie. Obstawiam coś w stylu 6:3 6:3. Osobiście pograłem Serene -4.5 @1.80 bet365
https://live.fonbet.com/?locale=en#11624
napisz do dialcom, ze zgfubil sie przelew, podaj numer przelewu i wyslij im skan potwierdzenia przelewu, szybko dopisza ci kase na konto, mi tez ostatnio sie tak zgubilRobiłem przelew ze skrilla, zawsze idzie do minuty. Teraz czekam już 30 minut. Miał ktoś podobnie na dniach?
Tak samo mam z PKO. Strasznie szwankuje ten bank na weekendach.Zawsze robiłem z ING, dzisiaj z PKO
Ile czekałeś?Tak samo mam z PKO. Strasznie szwankuje ten bank na weekendach.