>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [28]

Status
Zamknięty.
domell 454

domell

Użytkownik
Dobrze ze zaksiegowales hehe. Ale końcówkę miazgę zagramy. Wydaje mi się ze Niemki juz w głowach miały final a tu chyba mecz o 3 miejsce sie szykuje...
Zaksięgowałem bo nie wierzyłem że wyciągnął i chciałem przerzucić się na oglądanie brazylijskiego pojedynku u panów.
A że forumek lubi być złośliwy że ktoś czegoś nie rozliczy to chciałem zrobić to &quot;na zapas&quot;.

bbadii 23,4K

bbadii

Użytkownik
Zaksięgowałem bo nie wierzyłem że wyciągnął i chciałem przerzucić się na oglądanie brazylijskiego pojedynku u panów.

A że forumek lubi być złośliwy że ktoś czegoś nie rozliczy to chciałem zrobić to &quot;na zapas&quot;
Nie. Nie chce być i nie jestem zlosliwy. :p u kobiet wszystko możliwe i sam sie kiedys o tym przekonałem ????

@Mariuszck fonbet

Otrzymane punkty reputacji: +7
loj99 530

loj99

Użytkownik
Ja bym nie grał, jak dla mnie to może być bardzo krótki finał. Serena na pewno od początku wyjdzie bardzo zmotywowana. Będzie za wszelką cena chciała sie zrewanżować za AO. Do tego ten serwis Kerber, Serene zje ją na returnie. Obstawiam coś w stylu 6:3 6:3. Osobiście pograłem Serene -4.5 @1.80 bet365
Dokładnie ja bym zaryzykował nawet większy hendi np. -6,5

siekiera512 557

siekiera512

Użytkownik
Robiłem przelew ze skrilla, zawsze idzie do minuty. Teraz czekam już 30 minut. Miał ktoś podobnie na dniach?
napisz do dialcom, ze zgfubil sie przelew, podaj numer przelewu i wyslij im skan potwierdzenia przelewu, szybko dopisza ci kase na konto, mi tez ostatnio sie tak zgubil

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom