Jak Kirze nic nie jest to można je grać w małym finale, final to wielka niewiadoma ????JUUUU ESSSSS EJJJJJJJ
Brawo za obronę trzech piłek meczowych.
Wyślij na p24 potwierdzenie przelewu albo zadzwon do nich i oni Ci wszystko powiedzą. ????Czyli jak? ???? Jak już polecenie poszło do realizacji
Zastanawiam się na hiszpanami o 13:45Jak Kirze nic nie jest to można je grać w małym finale, final to wielka niewiadoma ????
Hiszpanie dla mnie to średniaki, Guto z Saymonem to młode pokolenie, oni naprawdę fajnie grają i Hiszpanów jak nie będą odwalać to z palcem w du*ie pokonająZastanawiam się na hiszpanami o 13:45
Schalki też mogą powalczyć, dawno ich nie widziałem więc nie wiem w jakiej są dyspozycji.
Jak widzisz IO?Hiszpanie dla mnie to średniaki, Guto z Saymonem to młode pokolenie, oni naprawdę fajnie grają i Hiszpanów jak nie będą odwalać to z palcem w du*ie pokonają
Schalków nie ruszam bo to nieobliczalni goście, Włosi to pajace, Carambula jak uruchomi skyballa to Kanadyjczycy moga mieć problem z przyjeciem zagrywki + do tego Alex na bloku. Dla mnie nobet.
zarobionyWitam, na dziś 12% lokata, do gry spokojnie all in. Medvedev @ 1,12