Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
W Liverpool można wpadać mieli z 5 setek, Kent raz nie trafił na pustą drugi raz zjebał bo też miał setke to zamknął oczy chyba i prosto w bramkarza ???? Mane i Firmino też mieli okazje, musi coś wpaść bo te ogórki z Ligi NArodowej to mieli może jedną akcje, a przy piłce są tylko jak ich bramkarz wykopuje ???? Nie wiem skad całoroczny wział te 37 ataków Tranmere chyba te kopnięcia bramkarza za połowe liczą jako atak.
Boreham - Brentford FC mecz towarzyski over 2,5 gola kurs 1,8 (całoroczny, sts) Brentford FC powyżej 1,5 gola kurs 3 (całoroczny, sts)
goście znacznie lepsi , 2 liga z 5 , w pierwszej połowie duża przewaga w strzałach, mogą coś świrować a jak nie to spokojnie są w stanie to wygrać czysto
over 2,5 gola kurs 1,8 (całoroczny, sts) Brentford FC powyżej 1,5 gola kurs 3 (całoroczny, sts)
goście znacznie lepsi , 2 liga z 5 , w pierwszej połowie duża przewaga w strzałach, mogą coś świrować a jak nie to spokojnie są w stanie to wygrać czysto
W Liverpool można wpadać mieli z 5 setek, Kent raz nie trafił na pustą drugi raz zjebał bo też miał setke to zamknął oczy chyba i prosto w bramkarza ???? Mane i Firmino też mieli okazje, musi coś wpaść bo te ogórki z Ligi NArodowej to mieli może jedną akcje, a przy piłce są tylko jak ich bramkarz wykopuje ???? Nie wiem skad całoroczny wział te 37 ataków Tranmere chyba te kopnięcia bramkarza za połowe liczą jako atak.
Zacząłem oglądać. W Liverpoolu cały skład wymieniony chyba po przerwie ???? takie mecze są średnie do obstawiania, no ale jednak za namową wszedłem, muszę odrobić tę Łotwę i Plażówkę, a jak utopie to nie gram przez weekend.