>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [28]

Status
Zamknięty.
Semtex 264,1K

Semtex

Użytkownik
Ogląda ktoś Liverpool? Opłaca się iść w stronę bramek albo gości?
W Liverpool można wpadać mieli z 5 setek, Kent raz nie trafił na pustą drugi raz zjebał bo też miał setke to zamknął oczy chyba i prosto w bramkarza ???? Mane i Firmino też mieli okazje, musi coś wpaść bo te ogórki z Ligi NArodowej to mieli może jedną akcje, a przy piłce są tylko jak ich bramkarz wykopuje ???? Nie wiem skad całoroczny wział te 37 ataków Tranmere chyba te kopnięcia bramkarza za połowe liczą jako atak.

perek99 27,5K

perek99

Użytkownik
Boreham - Brentford FC mecz towarzyski
over 2,5 gola kurs 1,8 (całoroczny, sts)
Brentford FC powyżej 1,5 gola kurs 3 (całoroczny, sts)
goście znacznie lepsi , 2 liga z 5 , w pierwszej połowie duża przewaga w strzałach, mogą coś świrować a jak nie to spokojnie są w stanie to wygrać czysto

xyzz 462

xyzz

Użytkownik
Boreham - Brentford FC mecz towarzyski

over 2,5 gola kurs 1,8 (całoroczny, sts)
Brentford FC powyżej 1,5 gola kurs 3 (całoroczny, sts)

goście znacznie lepsi , 2 liga z 5 , w pierwszej połowie duża przewaga w strzałach, mogą coś świrować a jak nie to spokojnie są w stanie to wygrać czysto
jakis zbieg okolicznosci ze podajesz typy w takim samym formacie jak Nole i u tego samego buka?

Semtex 264,1K

Semtex

Użytkownik
Nowa 11 The Reds na 2 połowe:

Bogdan, Moreno, Ilori, Ings, Stewart, Wisdom, Marković, Randall, Woodburn, Alexander-Arnold, Chirivella.

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
W Liverpool można wpadać mieli z 5 setek, Kent raz nie trafił na pustą drugi raz zjebał bo też miał setke to zamknął oczy chyba i prosto w bramkarza ???? Mane i Firmino też mieli okazje, musi coś wpaść bo te ogórki z Ligi NArodowej to mieli może jedną akcje, a przy piłce są tylko jak ich bramkarz wykopuje ???? Nie wiem skad całoroczny wział te 37 ataków Tranmere chyba te kopnięcia bramkarza za połowe liczą jako atak.
Zacząłem oglądać. W Liverpoolu cały skład wymieniony chyba po przerwie ???? takie mecze są średnie do obstawiania, no ale jednak za namową wszedłem, muszę odrobić tę Łotwę i Plażówkę, a jak utopie to nie gram przez weekend.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom