Pewnie od początku zaczną hitować więc nie będzie miała kiedy spaśćDutra jak over punktow to jak spadnie over na hity ze dwie linie tez mozna pocisnac
W Liverpool można wpadać mieli z 5 setek, Kent raz nie trafił na pustą drugi raz zjebał bo też miał setke to zamknął oczy chyba i prosto w bramkarza ???? Mane i Firmino też mieli okazje, musi coś wpaść bo te ogórki z Ligi NArodowej to mieli może jedną akcje, a przy piłce są tylko jak ich bramkarz wykopuje ???? Nie wiem skad całoroczny wział te 37 ataków Tranmere chyba te kopnięcia bramkarza za połowe liczą jako atak.Ogląda ktoś Liverpool? Opłaca się iść w stronę bramek albo gości?
o co chodzi z tym Nielsenem? :grin:NIELSEN strzeli hahaha a ja tak Dobermana szanowalem a to gimba
O to!o co chodzi z tym Nielsenem? :grin:
Gent - Olympiakos
@ Gent over 0,5 gola w 1 połowie 2,15 stys
Grał gol Nielsen @3,50 a kurs na rudego z @9.00 było więc widać ze pogral ostro hahahaho co chodzi z tym Nielsenem? :grin:
siata Łotwa - Slowenia 1, @2,1
haha co za różnica ???? ????Grał gol Nielsen @3,50 a kurs na rudego z @9.00 było więc widać ze pogral ostro hahahah
VPS - Lahti - 1
Za ok. 30 min.
jakis zbieg okolicznosci ze podajesz typy w takim samym formacie jak Nole i u tego samego buka?Boreham - Brentford FC mecz towarzyski
over 2,5 gola kurs 1,8 (całoroczny, sts)
Brentford FC powyżej 1,5 gola kurs 3 (całoroczny, sts)
goście znacznie lepsi , 2 liga z 5 , w pierwszej połowie duża przewaga w strzałach, mogą coś świrować a jak nie to spokojnie są w stanie to wygrać czysto
Lepiej sie gra tam gdzie podatek zabieraja ????jakis zbieg okolicznosci ze podajesz typy w takim samym formacie jak Nole i u tego samego buka?
widocznie należymy do tej samej szkoły bukmacherskiej wielkiego szefa elity zwanego wilkiem z Opocznajakis zbieg okolicznosci ze podajesz typy w takim samym formacie jak Nole i u tego samego buka?
Zacząłem oglądać. W Liverpoolu cały skład wymieniony chyba po przerwie ???? takie mecze są średnie do obstawiania, no ale jednak za namową wszedłem, muszę odrobić tę Łotwę i Plażówkę, a jak utopie to nie gram przez weekend.W Liverpool można wpadać mieli z 5 setek, Kent raz nie trafił na pustą drugi raz zjebał bo też miał setke to zamknął oczy chyba i prosto w bramkarza ???? Mane i Firmino też mieli okazje, musi coś wpaść bo te ogórki z Ligi NArodowej to mieli może jedną akcje, a przy piłce są tylko jak ich bramkarz wykopuje ???? Nie wiem skad całoroczny wział te 37 ataków Tranmere chyba te kopnięcia bramkarza za połowe liczą jako atak.