3K magik90 Użytkownik Lipiec 12, 2016 #1763 Ja bym nie szukał niespodzianki u Younga. Biorę go 2:0 @ 2,10 Kliknij aby rozwinąć... 16/18
136 howardleb Użytkownik Lipiec 12, 2016 #1764 No i co z tymi Butoracami? Ogarną? Kliknij aby rozwinąć... patrzę na ten mecz, to mi ręce opadają czasami
No i co z tymi Butoracami? Ogarną? Kliknij aby rozwinąć... patrzę na ten mecz, to mi ręce opadają czasami
5,7K tomek80 Użytkownik Lipiec 12, 2016 #1765 tez sie zastanawiałem czy to grać, w końcu zagrałem no i jak zwykle babol, ale teraz ogarnęli powrotne przełamanie i moze ogarną Kliknij aby rozwinąć... Jak oni cos wczesniejw ygrywali, jak prostych pilek przy siatce nie wykorzystuja :-|
tez sie zastanawiałem czy to grać, w końcu zagrałem no i jak zwykle babol, ale teraz ogarnęli powrotne przełamanie i moze ogarną Kliknij aby rozwinąć... Jak oni cos wczesniejw ygrywali, jak prostych pilek przy siatce nie wykorzystuja :-|
136 howardleb Użytkownik Lipiec 12, 2016 #1766 nie widzę tego meczu, chociaż tie break może jeszcze wepchną e: drugie returny w aut, smeczów nie kończą no czasami to dramat
nie widzę tego meczu, chociaż tie break może jeszcze wepchną e: drugie returny w aut, smeczów nie kończą no czasami to dramat
687 techn9cian Użytkownik Lipiec 12, 2016 #1767 patrzę na ten mecz, to mi ręce opadają czasami Kliknij aby rozwinąć... No to kiepścizna, miał być fajny koniec dobrego dnia, a tu taki wałek. A do końca się zastanawiałem czy puścić ich, czy Mullera z Bagietą. Wybór padł na deblistów... edit. Klein drugi serwis, Butorac wyrzuca return bóg wie ile w aut ????
patrzę na ten mecz, to mi ręce opadają czasami Kliknij aby rozwinąć... No to kiepścizna, miał być fajny koniec dobrego dnia, a tu taki wałek. A do końca się zastanawiałem czy puścić ich, czy Mullera z Bagietą. Wybór padł na deblistów... edit. Klein drugi serwis, Butorac wyrzuca return bóg wie ile w aut ????
136 howardleb Użytkownik Lipiec 12, 2016 #1769 Butorac dobry return w kosmos Kliknij aby rozwinąć... nie wiem jak mozna takie lagi wyrzucać za kort :grin:
Butorac dobry return w kosmos Kliknij aby rozwinąć... nie wiem jak mozna takie lagi wyrzucać za kort :grin:
136 howardleb Użytkownik Lipiec 12, 2016 #1771 no setowa po minibreaku,ale ogólnei to nie widze tego super tb jesli do niego dojdzie e: matko i córko
no setowa po minibreaku,ale ogólnei to nie widze tego super tb jesli do niego dojdzie e: matko i córko
2,4K applause Użytkownik Lipiec 12, 2016 #1772 Klasyka, 1 runda i do domu, hajs za wpisowe, co się będą męczyć w takim turnieju ????
687 techn9cian Użytkownik Lipiec 12, 2016 #1773 Jeśli wy uważacie, że oni są patolą na returnie, to jak nazwać ich grę przy siatce? :grin:
2,4K applause Użytkownik Lipiec 12, 2016 #1775 to ejst cyrk co się tam gra na tym korcie xd Kliknij aby rozwinąć... ciężko to nazwać kortem mi to bardziej przypomina festyn, nawet ludzie tak daleko od kortu :grin:
to ejst cyrk co się tam gra na tym korcie xd Kliknij aby rozwinąć... ciężko to nazwać kortem mi to bardziej przypomina festyn, nawet ludzie tak daleko od kortu :grin:
136 howardleb Użytkownik Lipiec 12, 2016 #1776 ciężko to nazwać kortem mi to bardziej przypomina festyn, nawet ludzie tak daleko od kortu :grin: Kliknij aby rozwinąć... linie są, klepicho jakies jest, więc może jednak kort:grin:
ciężko to nazwać kortem mi to bardziej przypomina festyn, nawet ludzie tak daleko od kortu :grin: Kliknij aby rozwinąć... linie są, klepicho jakies jest, więc może jednak kort:grin: