matilebron
Użytkownik
Butorac/Lipsky @1,8 Bet365
Napiszesz, w koncu , dlaczego ?Minnesota - 4,5 Cleveland 1,96 pinek
Na Cleveland mozna liczyc ze bedzie w dupe
sprzedadzą zapewneNapiszesz, w koncu , dlaczego ?
Mialem debili w dablu i po co mnie taki kurs byl, :-|Butorac -lipsky, jakie dziady w pierwszym secie 3:6.
niesprzedadzą zapewne
chyba niezly minus z tego masz co zauwazylem. Jutro pojdzie ucieczka i znowu bedziesz mial po zawodachtdf etap 10 Escaldes-Engordany / Revel 197KM 12.07
no chyba się mylisz sprawdz sobie od 02-07do dziś moje bety jestem na plus nie ostani weekend bo był fatalny ale od początku jest dobrzechyba niezly minus z tego masz co zauwazylem. Jutro pojdzie ucieczka i znowu bedziesz mial po zawodach
I ta ucieczka dojedzie do mety. A kto wygra? moze Sagan
Bo ?nie
Po prostu oleja
tez sie zastanawiałem czy to grać, w końcu zagrałem no i jak zwykle babol, ale teraz ogarnęli powrotne przełamanie i moze ogarnąMialem debili w dablu i po co mnie taki kurs byl, :-|
jeśli ucieczka dojedzie to co będzie po zawodach przecież gram h2h wiec liczy się kto dojedzie pierwszy chyba dobrze rozumie tono chyba się mylisz sprawdz sobie od 02-07do dziś moje bety jestem na plus nie ostani weekend bo był fatalny ale od początku jest dobrze
6-4--> 6-8 szkoda gadaćSandgren 2,10 Bet365
singlami tez puszcze ale ako i już postawilemSprobujmy merytorycznie
Przeciez taki Boasson Hagen pojedzie na etap na bank bedzie jutro szukal szczescia, kwestia kiedy pojdzie odjazd ale on sobie da rade na pofaldowanym
BMC moze byc niebezpieczne na takich etapach, sa lepsi niz Astana no i Porte wydobrzal a Aru cieniuje coraz bardziej
AKo nawet OK typy ale cos napewno zwali pusc to singlami albo np 2/3
1 Go Soeda Tennys Sandgren v Go Soeda
(Zwycięzca meczu) 11/07/2016 Brak 3.25 Odbędzie się
6/10 bet365