>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [28]

Status
Zamknięty.
domell 454

domell

Użytkownik
Haha a ty czego tu ? Kolejny co utopil i placze
ty jak widac masz
Czy ja gdzieś płacze?
Nie zarzucaj mi że grałem po kursach.
Pierdolisz jak potłuczony tak jakbyś mecz oglądał. Nie zawsze wszystko wychodzi tak jak się przewiduje (bo przewidzieć się nie da że Niemcy nie strzelą tylu sytuacji, że Włosi wyjdą raz z własnej połowy i strzelą bramkę). Zakładam że Ty jesteś nieomylny.

szpil 313

szpil

Użytkownik
Bet365 Anna K. Schmiedlova Anna K. Schmiedlova v Aliaksandra Sasnovich
(Wygra mecz) 11/07/2016 Brak 1.66 Odbędzie się
Rok temu Słowaczka wygrała ten turniej, więc musi powalczyć o ile jej zależy na pozycji w rankingu.

seba6 533

seba6

Użytkownik
Bet365 Anna K. Schmiedlova Anna K. Schmiedlova v Aliaksandra Sasnovich
(Wygra mecz) 11/07/2016 Brak 1.66 Odbędzie się

Rok temu Słowaczka wygrała ten turniej, więc musi powalczyć o ile jej zależy na pozycji w rankingu.
Schmiedlova w tym sezonie jest w tragicznej formie. Obronić punkty może i by chciała , ale nie ma jak. W katowicach też bronila punkty za wygranie i Parmentier ja poskladala bez problemu

niznekamsk 481

niznekamsk

Użytkownik
Tak jeszcze o Nourim - ciekawe czy wybierze Holandię czy jednak Maroko (kraj przodków).
Może w przyszłości być świetnym zawodnikiem :razz:

domell 454

domell

Użytkownik
Patrzę na te składy Euro U19 i mocnym składem przyjechała Portugalia + Anglia :razz:
Holandia za to ma mocną pomoc - Nouri + Schurmann będą robić różnice :razz:
Anglia to w większości zawodnicy którzy wywalczyli mistrzostwo europy U17 dwa lata temu. Wsparci takimi zawodnikami jak Rossiter czy Ojo którzy debiutowali w PL.
Holandia to wicemistrz europy sprzed dwóch lat. Również większość składu (Ci najlepsi) są na tych mistrzostwach.
Portugalia zaś odpadła w tamtych mistrzostwach w półfinale. Również skład w większości ten sam tylko wypadł Renato Sanches.
Ogólnie jeden z najbardziej wyrównanych euro piłki młodzieżowej. Dawno nie było tak silnie obsadzonego turnieju. Są Jeszcze zawsze groźni Francuzi i nieobliczana Chorwacja. Do tego gospodarz Niemcy, Włochy które dziś ograły naszych sąsiadów i Austria.
Brakuje jedynie Hiszpanów i byłaby cała elita.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom