460 aikman Użytkownik Lipiec 11, 2016 #1561 melzer teraz łamany potwierdzone info Kliknij aby rozwinąć...
226 charlson Użytkownik Lipiec 11, 2016 #1562 eurosport, te niemcy swoją drogą są mierni w tych ostatnich minutach bardzo
1,1K matilebron Użytkownik Lipiec 11, 2016 #1563 leci gdzies mecz live albo cale mistrzostwa ? Kliknij aby rozwinąć... eurosport
460 aikman Użytkownik Lipiec 11, 2016 #1564 Portugalia peffka z Austriakami wieczorem tam juz wala nie bedzie
372 bosco Użytkownik Lipiec 11, 2016 #1565 Portugalia peffka z Austriakami wieczorem tam juz wala nie bedzie Kliknij aby rozwinąć... A tutaj byl, bo faworyt nie wygral ?
Portugalia peffka z Austriakami wieczorem tam juz wala nie bedzie Kliknij aby rozwinąć... A tutaj byl, bo faworyt nie wygral ?
372 bosco Użytkownik Lipiec 11, 2016 #1567 na to wyglada z przebiegu meczu i przed meczem Kliknij aby rozwinąć... Przeciez nie ogladales. Spojrzsles na staty i kursy i wyciagasz jakies gowna.
na to wyglada z przebiegu meczu i przed meczem Kliknij aby rozwinąć... Przeciez nie ogladales. Spojrzsles na staty i kursy i wyciagasz jakies gowna.
372 bosco Użytkownik Lipiec 11, 2016 #1569 dobra skoncz filozofować ok ? Kliknij aby rozwinąć... Ty zaczales pieprzyc. Pojecia nie masz a zabierasz glos.
dobra skoncz filozofować ok ? Kliknij aby rozwinąć... Ty zaczales pieprzyc. Pojecia nie masz a zabierasz glos.
533 seba6 Użytkownik Lipiec 11, 2016 #1570 Wiadomo , że jak lepsza drużyna nie wygrywa to jest ustawka. Wyjątek tylko jeśli ktos zagrał na doga, wtedy jest value i pewka
Wiadomo , że jak lepsza drużyna nie wygrywa to jest ustawka. Wyjątek tylko jeśli ktos zagrał na doga, wtedy jest value i pewka
454 domell Użytkownik Lipiec 11, 2016 #1573 Dokladnie. Tak sie konczy granie po kursach. Kliknij aby rozwinąć... Jakie granie po kursach? Ja nie masz pojęcia o piłce młodzieżowej to siedź cicho.
Dokladnie. Tak sie konczy granie po kursach. Kliknij aby rozwinąć... Jakie granie po kursach? Ja nie masz pojęcia o piłce młodzieżowej to siedź cicho.
372 bosco Użytkownik Lipiec 11, 2016 #1574 Zobacz typerze ze ludzie grali tez na szwabow ... Kliknij aby rozwinąć... ) A co mnie ludzie obchodza ? Zobacz sam jaki jest efekt graj wszystko to co ludzie. Wczoraj tez grali francje ale tam tez walek
Zobacz typerze ze ludzie grali tez na szwabow ... Kliknij aby rozwinąć... ) A co mnie ludzie obchodza ? Zobacz sam jaki jest efekt graj wszystko to co ludzie. Wczoraj tez grali francje ale tam tez walek
1,2K nevener Użytkownik Lipiec 11, 2016 #1575 Zobacz typerze ze ludzie grali tez na szwabow ... Kliknij aby rozwinąć... na Francję też grali, na Federera i na Djokovicia i wszędzie były ustawki?
Zobacz typerze ze ludzie grali tez na szwabow ... Kliknij aby rozwinąć... na Francję też grali, na Federera i na Djokovicia i wszędzie były ustawki?
372 bosco Użytkownik Lipiec 11, 2016 #1576 Jakie granie po kursach? Ja nie masz pojęcia o piłce młodzieżowej to siedź cicho. Kliknij aby rozwinąć... Haha a ty czego tu ? Kolejny co utopil i placze ty jak widac masz
Jakie granie po kursach? Ja nie masz pojęcia o piłce młodzieżowej to siedź cicho. Kliknij aby rozwinąć... Haha a ty czego tu ? Kolejny co utopil i placze ty jak widac masz
3K magik90 Użytkownik Lipiec 11, 2016 #1577 spróbuję Mathieu @ 3,80 Kliknij aby rozwinąć... Mathieu 2 set przy 0-1 40:15 @ 1,75 Kliknij aby rozwinąć... 12/13 ????
spróbuję Mathieu @ 3,80 Kliknij aby rozwinąć... Mathieu 2 set przy 0-1 40:15 @ 1,75 Kliknij aby rozwinąć... 12/13 ????
226 charlson Użytkownik Lipiec 11, 2016 #1579 Haha a ty czego tu ? Kolejny co utopil i placze ty jak widac masz Kliknij aby rozwinąć... a Ty widze walczysz z wiatrakami :]
Haha a ty czego tu ? Kolejny co utopil i placze ty jak widac masz Kliknij aby rozwinąć... a Ty widze walczysz z wiatrakami :]
372 bosco Użytkownik Lipiec 11, 2016 #1580 a Ty widze walczysz z wiatrakami :] Kliknij aby rozwinąć... Nudzi mi sie ???? ale zaraz ide takze odpoczne
a Ty widze walczysz z wiatrakami :] Kliknij aby rozwinąć... Nudzi mi sie ???? ale zaraz ide takze odpoczne