>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [28]

Status
Zamknięty.
tsigalko 356

tsigalko

Użytkownik
Czyżby dzisiaj było podwójne 3:0 w final six?
Połapane Bra -1,5 i Fra -1,5 po ciekawych kursach 1,57 i 2,20 (ako 3,45)
Ciekawe jest to że mało kto gra na naszych, poza Januszami oczywiście i tutaj Francuziki mogą wykręcić wałek

bufu 105

bufu

Użytkownik
Liverpool XI vs. Fleetwood Town: Karius; Flanagan, Matip, Lovren, Moreno; Stewart, Grujic, Alexander-Arnold; Markovic, Mane, Ings

Substitutes: Bogdan, Firmino, Lucas, Brannagan, Ilori, Kent, Smith, Wisdom, Ejaria, Randall, Woodburn
Over warto grać?

noname007x 3,3K

noname007x

Użytkownik
Czyżby dzisiaj było podwójne 3:0 w final six?
Połapane Bra -1,5 i Fra -1,5 po ciekawych kursach 1,57 i 2,20 (ako 3,45)
Ciekawe jest to że mało kto gra na naszych, poza Januszami oczywiście i tutaj Francuziki mogą wykręcić wałek
dokładnie, też czuję wałek, bo zbyt pięknie to wygląda na francuzów. Pinek 1.7. Mnie kusi Polska po dobrym kursie, ale z drugiej strony na papierze Francja powinna to wygrać. Na live trzeba coś szukać.

kombajn 283,5K

kombajn

Użytkownik
Over warto grać?
OVER 2.5 po kursie 1.60?
nie warto jak dla mnie - o ile napad (Markovic, Mane, Ings) wyglada niezle, to Marko Grujic, Kevin Stewart i Trent Alexander-Arnold pierwszy raz ze soba w pomocy w systemie 433; na druga polowke moze wybiec caly drugi garnitur...

Otrzymane punkty reputacji: +9
_beafraid 879

_beafraid

Użytkownik
Poza tym, oglądałem mecz LFC z Tranmere, gdzie wyszli podobnym składem i męczyli się niesamowicie, dopiero w 78&#39; Ings strzelił na 1:0 dla LFC, ja odradzałbym grac overy, ale wiadomo - piłka to piłka

prezes96 27,7K

prezes96

Użytkownik
Żalgiris - Astana X @2,95 Bet365 ✅✅✅
Ludogorets - Mladost -&gt; Mladost +2,5 @1,70 Bet365 (jak na drużynę, która pierwszy raz ze sobą gra nie prezentują fatalnego poziomu) ✅✅✅✅

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom