ma ktos sklady PSG-WBA?
https://twitter.com/WBAma ktos sklady PSG-WBA?
Rondon, Berahino - tu coś może wpaść dla WBAAlbion team to play <s>@</s>PSG_inside: Foster, Dawson, Fitzwater, Olsson, Pocognoli, Leko, Fletcher, Field, Phillips, Rondon, Berahino <s>#</s>PSGWBA
.<s>@</s>PSG_inside team: Trapp, Kimpemba, Stambouli, Kurzawa, Ben Arfa, Edouard, Sabaly, Moreira Marinho, Ikone, Herrera, Callegari <s>#</s>PSGWBA
To samo co z Ramem będzie, ja sie trzymam od tego meczu jak najdalej :grin:Niezwykle imponują mi zawodnicy, którzy przegrywają na trawie z takim kasztanem jak Estrella. Przecież ten gość nie ma zielonego pojęcia o tej nawierzchni...
Novikov miał 3 setowe, których nie wykorzystał i się zemściło. Myślę, że drugiego seta ogarnie.
do tego dość mocno pada ????Rondon, Berahino - tu coś może wpaść dla WBA
to trzeba wjechać w jakiś grubszy overek ????To samo co z Ramem będzie
Estrella w Nottingham ograł Rama, więc jakieś tam pojęcie musi mieć. Pamiętam płacz z tamtego meczu w tym temacie ????Niezwykle imponują mi zawodnicy, którzy przegrywają na trawie z takim kasztanem jak Estrella. Przecież ten gość nie ma zielonego pojęcia o tej nawierzchni...
Novikov miał 3 setowe, których nie wykorzystał i się zemściło. Myślę, że drugiego seta ogarnie.