abaac
Użytkownik
Teraz Hit dla Pirates 4 inning @ 1.62
Teraz Hit dla Pirates 4 inning @ 1.62
ja to bym Niemcom proponował podać jeszcze 400 razy zanim zrobia niebezpieczny atak..graja niby tiki take jak barca ale 5 poziomów wolniej bo graczy nie ma kim...i będą podawać i podawać i może kiedys strzelaJeden celny strzal Gryzmana i od razu lokata, tera Niemcy po malu przejmuja kontrole i cos wbija w koncu
To chyba oglądamy inny mecz bo jak dla mnie to stwarzają groźne sytuacje.tak to wygląda bo podają sobie bezproduktywnie o niczym to nie swiadczy
nawet przez chwile majtki mi nie pekly mecz dalej 50/50 ani więcej dla niemcowTo chyba oglądamy inny mecz bo jak dla mnie to stwarzają groźne sytuacje.
Porównując do wczorajszego meczu to nie wygląda to źle.nawet przez chwile majtki mi nie pekly mecz dalej 50/50 ani więcej dla niemcow
ogólnie miał być wielki mecz a gowno jak to cale me..dramat
weź ten mecz ... Z chłopakami na ligach 6 gramy szybciej no ale 11v11 inna gra dużo wolniejsza ale ***** co te drużyny narodowe grają...przeciez gdybym gral cale życie w piłkę i gral jak oni to zalamka...mam 28 lat a gram 25 lat...wiem co mowie wychowany na tsubasie ???? ale to co te pazdziochy jak wczoraj graly...smiech na sali i ten fart portugaliiPorównując do wczorajszego meczu to nie wygląda to źle.
1.8 fr 1.9 ger tak bylo na awansno wlasnie mecz pol na pol a Ty wziales po 1.8? czy cos zle spojrzalem
Ja nie.wiem czy ty Trolujesz i denerwujesz ludzi porównując hale a euro ???? bez spiny ale trochę nie haloweź ten mecz ... Z chłopakami na ligach 6 gramy szybciej no ale 11v11 inna gra dużo wolniejsza ale ***** co te drużyny narodowe grają...przeciez gdybym gral cale życie w piłkę i gral jak oni to zalamka...mam 28 lat a gram 25 lat...wiem co mowie wychowany na tsubasie ???? ale to co te pazdziochy jak wczoraj graly...smiech na sali i ten fart portugalii
jaka hala...poza tym ja wchodzę w tym momencie do gry do któregoś teamu i zobaczylbys wzmocnienie...no ale jestem no namem może jedynie dla lewego z ktorym gralem w kadrze ???? pozdrawiamJa nie.wiem czy ty Trolujesz i denerwujesz ludzi porównując hale a euro ???? bez spiny ale trochę nie halo
Juz wiesz dlaczego Francuzi zawsze wygrywaja mistrzostwa jak graja u siebie...Wywalić sędziego brak słów...