Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Nas interesuje cześć Londynu gdzie są korty a nie całe (wielkie) miasto. Strona Wimbledonu pokazuje co innego, najpierw 2 godziny bez odpadów a później niestety deszcz.
Live poszukiwany do siatkówki plażowej, oraz druga sprawa: czy są jakieś opinie odnośnie spotkania z udziałem: Kądzioła/Szałankiewicz może warto zagrać przeciwko nim?
Live poszukiwany do siatkówki plażowej, oraz druga sprawa: czy są jakieś opinie odnośnie spotkania z udziałem: Kądzioła/Szałankiewicz może warto zagrać przeciwko nim?
https://live.fonbet.com/?locale=en#11624
Krzysiu jednak wrzucili na główny kort na Wimblu więcej spotkań tak jak mówiłem, nie ma się co trzymać tych rozpisek z livescorów.
Menegatti (moja faworytka) z Orsi bardzo dzielnie walczą, @3,00 płacą choć Brazylijki wiadomo że bardzo doświadczone.
E: Włoszki run 3-0 i wyszły na 10-8
Menegatti (moja faworytka) z Orsi bardzo dzielnie walczą, @3,00 płacą choć Brazylijki wiadomo że bardzo doświadczone.
E: Włoszki run 3-0 i wyszły na 10-8
Popis gry w obronie Menegatti, dawno nie widziałem tak bezradnych Brazylijek. Miały mecz na wyciągnięcie ręki prowadząc wysoko w 2 secie jednak to Włoszki doprowadziły do TB. W TB Menegatti/Orsi przegrywały już 2-6 jednak tak jak w drugim secie były w stanie się podnieść.