Betschart/Huberli @2,75
Nie ma streama więc na czutkę. Pokonały rywalki w Olsztynie, ostatnio dobra dyspozycja.
E: Oczywiście delikatnie
Jak masz czarny ekran to wystarczy odswieżyć :razz:haha 18-16 na 18-20 uwielbam moje szczeście ostatnimi dniami ????
a jednak haha
z 18-16 na 18-20 by wygrać 22-20 parodia ;d
Delpo-WawrinkaJakie spotkania będa grane na korcie centralnym.Da ktoś listę
Podziękować za to co osiągnęli. Wiem, wiem dla niektórych to nic nadzwyczajnego, nie mieli wymagających rywali poza Niemcami, nie będziemy się tu nad tym rozwodzili. Jednak wracając pamięcią, cztery lata temu byli w szesnastce, a teraz jak wyszli z grupy do szesnastu najlepszych zespołów to wielka radość, każdy inaczej to widziA po co? Wygrali coś? Zdobyli jakiś medal?
Są w najlepszej 8 w europie.Podziękować za to co osiągnęli. Wiem, wiem dla niektórych to nic nadzwyczajnego, nie mieli wymagających rywali poza Niemcami, nie będziemy się tu nad tym rozwodzili. Jednak wracając pamięcią, cztery lata temu byli w szesnastce, a teraz jak wyszli z grupy do szesnastu najlepszych zespołów to wielka radość, każdy inaczej to widzi
, a tymczasem za kilka minut zacznie Maja Chwalińska, obecnie 1-1 w setach w trzecim przegrywa 4-2, ale mam swój serwis, prowadzi 30-15, i może warto ją spróbować. Wczoraj łamały się na potęgę, a kurs na Polkę ponad 5,00 chociażby w bet.365 ja wystawi na live
Jeśli nie masz pojęcia o naszej piłce to skończ pierdolić! Nie od razu Rzym zbudowano.O super! Naprawdę powiedz mi co za różnica czy 8 czy 4 gdzie jest medal się pytam?
e; Ja wiem Polakom to wystarczy 1:0 zamiast 3:0, brąz zamiast złota itd. dlatego jesteśmy tam gdzie jesteśmy... minimaliści.
Naród bez ambicji
Po pierwsze nie obraziłem Cię. Jeśli widzisz różnicę w dużych i małych literach to tam zawarty jest szacunek do Ciebie.Domell po co to obraza? Ja nie mówię, że jest źle, ale dziękować za jakieś tam miejsce?
kolego, chcą dziękować niech dziękują-ICH CZAS.Domell po co to obraza? Ja nie mówię, że jest źle, ale dziękować za jakieś tam miejsce?
Za półfinał nie ma medalu, tylko finaliści.co za różnica czy 8 czy 4 gdzie jest medal się pytam?
Samoilovs/Smedins @3,00
Łotysze na razie jak dzieci we mgle, liczę że się obudzą. Ostatnio byli w znakomitej dyspozycji.
Na euro nie ma meczu o 3 miejsce i dwaj półfinaliści którzy nie zakwalifikowali się do finału otrzymują brązowe medale.Za półfinał nie ma medalu, tylko finaliści.