>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [27]

Status
Zamknięty.
domell 454

domell

Użytkownik
Betschart/Huberli @2,75
Nie ma streama więc na czutkę. Pokonały rywalki w Olsztynie, ostatnio dobra dyspozycja.
E: Oczywiście delikatnie
✅
Kolejna izzunia. Szkoda że zawahałem się zagrać po pierwszym przegranym secie.

Otrzymane punkty reputacji: +11
erolyzer 253

erolyzer

Użytkownik
haha 18-16 na 18-20 uwielbam moje szczeście ostatnimi dniami ????
a jednak haha
z 18-16 na 18-20 by wygrać 22-20 parodia ;d

domell 454

domell

Użytkownik
Samoilovs/Smedins @3,00
Łotysze na razie jak dzieci we mgle, liczę że się obudzą. Ostatnio byli w znakomitej dyspozycji.

Otrzymane punkty reputacji: +6
krzysiu 3,3K

krzysiu

Użytkownik
A po co? Wygrali coś? Zdobyli jakiś medal?
Podziękować za to co osiągnęli. Wiem, wiem dla niektórych to nic nadzwyczajnego, nie mieli wymagających rywali poza Niemcami, nie będziemy się tu nad tym rozwodzili. Jednak wracając pamięcią, cztery lata temu byli w szesnastce, a teraz jak wyszli z grupy do szesnastu najlepszych zespołów to wielka radość, każdy inaczej to widzi

, a tymczasem za kilka minut zacznie Maja Chwalińska, obecnie 1-1 w setach w trzecim przegrywa 4-2, ale mam swój serwis, prowadzi 30-15, i może warto ją spróbować. Wczoraj łamały się na potęgę, a kurs na Polkę ponad 5,00 chociażby w bet.365 ja wystawi na live

domell 454

domell

Użytkownik
Podziękować za to co osiągnęli. Wiem, wiem dla niektórych to nic nadzwyczajnego, nie mieli wymagających rywali poza Niemcami, nie będziemy się tu nad tym rozwodzili. Jednak wracając pamięcią, cztery lata temu byli w szesnastce, a teraz jak wyszli z grupy do szesnastu najlepszych zespołów to wielka radość, każdy inaczej to widzi
, a tymczasem za kilka minut zacznie Maja Chwalińska, obecnie 1-1 w setach w trzecim przegrywa 4-2, ale mam swój serwis, prowadzi 30-15, i może warto ją spróbować. Wczoraj łamały się na potęgę, a kurs na Polkę ponad 5,00 chociażby w bet.365 ja wystawi na live
Są w najlepszej 8 w europie.

domell 454

domell

Użytkownik
O super! Naprawdę powiedz mi co za różnica czy 8 czy 4 gdzie jest medal się pytam?
e; Ja wiem Polakom to wystarczy 1:0 zamiast 3:0, brąz zamiast złota itd. dlatego jesteśmy tam gdzie jesteśmy... minimaliści.
Naród bez ambicji
Jeśli nie masz pojęcia o naszej piłce to skończ pierdolić! Nie od razu Rzym zbudowano.
Właśnie przez takich jak Ty jest jak jest. Albo góra albo dół, dla Ciebie nie ma środka i to jest właśnie Twój problem.

Otrzymane punkty reputacji: +3
domell 454

domell

Użytkownik
Domell po co to obraza? Ja nie mówię, że jest źle, ale dziękować za jakieś tam miejsce?
Po pierwsze nie obraziłem Cię. Jeśli widzisz różnicę w dużych i małych literach to tam zawarty jest szacunek do Ciebie.
Po drugie, gość napisał żeby iść na lotnisko podziękować (nie za medal jak według Ciebie powinno być) tylko za walkę, za emocje, za godne reprezentowanie naszego kraju.
Po trzecie mierzmy siły na zamiary, ja uważam że bycie w najlepszej 8 ma znaczenia. Na ten poziom rozgrywek nie dotarła Holandia, Anglia, Chorwacja czy chociażby obecni (jeszcze) mistrzowie europy Hiszpanie. Narody z wielką piłkarską tradycją!

Otrzymane punkty reputacji: +1
K 29

kiczny

Użytkownik
Domell po co to obraza? Ja nie mówię, że jest źle, ale dziękować za jakieś tam miejsce?
kolego, chcą dziękować niech dziękują-ICH CZAS.
Przyznaj jednak,że emocje były co najmniej jak za dobrych czasów naszych szczypiorniaków, więc choćby za emocje i włożone serce można podziękować.
edit: i pokazać, że kibice są na dobre i na złe, że mimo wczorajszego niepowodzenia (braku szczęścia) kibice są z nimi.

sixeros 1,4K

sixeros

Użytkownik
Za półfinał nie ma medalu, tylko finaliści.
Na euro nie ma meczu o 3 miejsce i dwaj półfinaliści którzy nie zakwalifikowali się do finału otrzymują brązowe medale.

Przynajmniej tak słyszałem :]:]

kapel 296

kapel

Użytkownik
Złożyłem sobie fajny kuponik na pierwsze sety na 12, to nawet na to muszę czekać niewiadomo ile ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom