No właśnie, te linie zmuszają do mega tęgiej rozkminy. Angole niby jak Angole, wrzutki, dużo skrzydłem, ale też nikt nie mówi, żę na bank będą rożne. Islandczki prawie na pewno zostaną u siebie i kontry, także jak się zakręci koło 2 rożnych to i tak będzie sukces. Wczoraj na Niemcy 5,5 linia na strzały celne @1,50 pograłem, ale dzisiaj jest 6,5 @1,72, lecz nie mam jakoś przekonania do tych Angoli. Powinno być oblężenie, no ale czy ja wiem, czy nie będą marnowaćn a potęgę.Cały mecz tyle trudny o te rogi Islandii. Ciągle kręcą się koło 3 sztuk(3, 3, 2), Angole więc musieliby zrobić całą robotę a przy takich ilościach już strach o wykonalność. Ok, nabijają sporo (11, 9, 6) ale to zawsze moim zdaniem niewiadoma. Handicap -4 też wydaje się być sporo ale do zrobienia. Ciul wie - dobrze wystawione linie imo![]()
śmierdzi handlem, wygrał seta, odpoczął, wygrał seta, odpocząłCo się dzieje u Monflisa ?
Ktoś ogląda ?
Bierze mecz, śmiało wchodzić.Oglada ktos Mullera?
Brzmi spoko :spokodfhgfh:No właśnie, te linie zmuszają do mega tęgiej rozkminy. Angole niby jak Angole, wrzutki, dużo skrzydłem, ale też nikt nie mówi, żę na bank będą rożne. Islandczki prawie na pewno zostaną u siebie i kontry, także jak się zakręci koło 2 rożnych to i tak będzie sukces. Wczoraj na Niemcy 5,5 linia na strzały celne @1,50 pograłem, ale dzisiaj jest 6,5 @1,72, lecz nie mam jakoś przekonania do tych Angoli. Powinno być oblężenie, no ale czy ja wiem, czy nie będą marnowaćn a potęgę.
Hmm na unibecie strzały niecelne Kane na bramkę +1,5 @2,05. Nad tym się zastanowię.
e: strzały niecelne Rosja - 2, Walia - 1, Słowacja - 1, ale zagrane tylko 19 minut ze Słowakami. Tak po przemyśleniu, sytuacji powinien mieć dzisiaj sporo jako środkowy napastnik. Pograne powyżej 1,5 strzału niecelnego Harrego Kane (+dogrywka) @1,90 uni
e2: za długo się namyślałem 2,05 -> 1,90
2.60 awans Wlochow bet365.
Mecz conajmniej 50/50 chociaz w tym turnieju wygrywa defensywa a Wlosi sa w niej lepsi. Bardziej zachwycila mnie gra Wlochow, dla mnie to zdecydowane value.
Daje duzo kasy, dzisiaj sporo zarobione wiec moze byc pieknie![]()
jest na polsat sport .Stream do Anglia- Islandia. http://www.sport247.live/en/player/5770e9985b2de720466410/33/118/577175fd3909a/England-Iceland/960/540
i niech zaraz jakis debil niech nie napisze ze ma reklamy. FULL SCREEN I NIE WYLACZAC GO W TRAKCIE OGLADANIA BO MOZE JUZ NIE ZADZIALAC.
trochę mało ty plusów nastukałeś
No to ja juz jestem zarobiony na dzis ???? mam nadzieje, ze ktos pogral ???? ????