IziiiLinkoping strzeli @2.50
Za drobne
No właśnie, te linie zmuszają do mega tęgiej rozkminy. Angole niby jak Angole, wrzutki, dużo skrzydłem, ale też nikt nie mówi, żę na bank będą rożne. Islandczki prawie na pewno zostaną u siebie i kontry, także jak się zakręci koło 2 rożnych to i tak będzie sukces. Wczoraj na Niemcy 5,5 linia na strzały celne @1,50 pograłem, ale dzisiaj jest 6,5 @1,72, lecz nie mam jakoś przekonania do tych Angoli. Powinno być oblężenie, no ale czy ja wiem, czy nie będą marnowaćn a potęgę.Cały mecz tyle trudny o te rogi Islandii. Ciągle kręcą się koło 3 sztuk(3, 3, 2), Angole więc musieliby zrobić całą robotę a przy takich ilościach już strach o wykonalność. Ok, nabijają sporo (11, 9, 6) ale to zawsze moim zdaniem niewiadoma. Handicap -4 też wydaje się być sporo ale do zrobienia. Ciul wie - dobrze wystawione linie imo
śmierdzi handlem, wygrał seta, odpoczął, wygrał seta, odpocząłCo się dzieje u Monflisa ?
Ktoś ogląda ?
Bierze mecz, śmiało wchodzić.Oglada ktos Mullera?
Brzmi spoko :spokodfhgfh:No właśnie, te linie zmuszają do mega tęgiej rozkminy. Angole niby jak Angole, wrzutki, dużo skrzydłem, ale też nikt nie mówi, żę na bank będą rożne. Islandczki prawie na pewno zostaną u siebie i kontry, także jak się zakręci koło 2 rożnych to i tak będzie sukces. Wczoraj na Niemcy 5,5 linia na strzały celne @1,50 pograłem, ale dzisiaj jest 6,5 @1,72, lecz nie mam jakoś przekonania do tych Angoli. Powinno być oblężenie, no ale czy ja wiem, czy nie będą marnowaćn a potęgę.
Hmm na unibecie strzały niecelne Kane na bramkę +1,5 @2,05. Nad tym się zastanowię.
e: strzały niecelne Rosja - 2, Walia - 1, Słowacja - 1, ale zagrane tylko 19 minut ze Słowakami. Tak po przemyśleniu, sytuacji powinien mieć dzisiaj sporo jako środkowy napastnik. Pograne powyżej 1,5 strzału niecelnego Harrego Kane (+dogrywka) @1,90 uni
e2: za długo się namyślałem 2,05 -> 1,90
2.60 awans Wlochow bet365.
Mecz conajmniej 50/50 chociaz w tym turnieju wygrywa defensywa a Wlosi sa w niej lepsi. Bardziej zachwycila mnie gra Wlochow, dla mnie to zdecydowane value.
Daje duzo kasy, dzisiaj sporo zarobione wiec moze byc pieknie
jest na polsat sport .Stream do Anglia- Islandia. http://www.sport247.live/en/player/5770e9985b2de720466410/33/118/577175fd3909a/England-Iceland/960/540
i niech zaraz jakis debil niech nie napisze ze ma reklamy. FULL SCREEN I NIE WYLACZAC GO W TRAKCIE OGLADANIA BO MOZE JUZ NIE ZADZIALAC.
trochę mało ty plusów nastukałeś
No to ja juz jestem zarobiony na dzis ???? mam nadzieje, ze ktos pogral ???? ????